Recent Content by lotus

1. lotus

Witam

Siema All ..
  2. lotus

Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto

Skąd jesteśmy ? > My z niedaleka :-) odpaliliśmy to umarłą kamerę zgrane app z innej i śmiga ..Wyłączyliśmy w init.d sieć p2p bo potrzebna jest jak czerak na d.... .. Sprawdz czy ten soft ją widzi http://mwpower.pl/app/HisiliconUpgradeDevice.zip bo jak rozumiem pinga niet do niej na...
  3. lotus

Udało się jak na razie częściowo ożywić kamerę . Otóż trzeba być szybkim bo jest na to 16 sekund zanim reboot się zrobi :-) Po zalogowaniu do telneta kamery trzeba wyedytować poprzez fantastyczny edytor vi \etc\init.d\rcS i wyłączyć wsio po linii ifconfig lo 127.0.0.1 po tym zabiegu nie...
  4. lotus

No i Fajne ... SOFT 5.1.3.5
  5. lotus

Silas pisałem wcześniej że jest ONVIF bo ten szrot NUOO ją widzi
  6. lotus

U mnie jest tak że wstaje boot i jak dochodzi do ładowania systemu następuje reboot i tak w kółko . Więc potrzebuje uart ale to nie takie proste bo ja mam całkowicie inną bo to kopułka .. Spróbuje dodać zdjęcie jutro bo mam w Firmie rozmontowaną w mak heh .. Są trzy piny ale żaden z nich nie...
  7. lotus

heh kombinuje z UART bo uwaliłem koncertowo .. :-)
  8. lotus

Problem że w środku nie ma resetu (niewidoczny) i nie wiem gdzie uart jest bo bym podziałał RS-em
  9. lotus

tu masz soft do updatu dla tych chipów Pobierz - MW Power na dole strony HI Upgrade Za pomocą tego softu wgrasz cokolwiek w oparci o te chipsety :-) Heh heh jak powiedziałem tak zrobiłem im kamera zmarła :-) jakieś pomysły jak ją ożywić ? pinga ,mam chwile i później reboot się robi i tak...
  10. lotus

no dobra ale chip 3518c a nie 3516c ....
  11. lotus

sprawdź stabilność ja rejestratorze tej kamery ... A ja tymczasem pokopie za softem innym bo jest kilka kamer w kombinacji 3518c+imx232 ..
  12. lotus

No chyba że ktoś wie który jest stabilny bo na pewno nie 5.1.3.5 Heh a może stąd zapodać ? download - Guangzhou Herospeed Digital Technology Co., Ltd
  13. lotus

Kamera Kopułkowa 1.3mpx
  14. lotus

Tak informacyjnie na sofcie 5.1.3.5 myślałem ze jest już stabilnie niestety restart wystąpił raz i jak na razie jest git . Co ciekawe zapiałem kamerę do NUUO i ku mojemu zdumieniu wykrywa ją jako HeroSpeed(ONVIF) HS3245(ONVIF) ale mało tego NUUO nagrywa i wysyła stream do klientów .. Testuje...
  15. lotus

Witam Panowie, Jak już wspomniał Silas.. Pozdrawiam