Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Znalazłem rozwiazanie. Jeśli nie wykrywa automatycznie na qnapie tunera - wpisujemy ręcznie adres IP ale z portem. Czyli na powyższym przykładzie 192.168.1.244:6083
Floyd możesz podesłać jakiegoś linka jak zainstalować te dodatki do epg?
WebGrab+Plus
Cześć, przenoszę plexa z pc na nas qnap. Na pc działa, używam długo - np dla kanałów sportowych/sportów walki gdy jestem poza domem.
Poniżej opiszę, jak to zrobiłem na serwerze pc z plexem. Jednak jednocześnie proszę o pomoc - na QNAP nie znajduje dekodera.
Czy oprogramowanie qnapa może blokować...
SiewcaRyżu w innym temacie komuś nawet napisałeś że deweloper dużo zmienił i poprawiłeś na poniższą ścieżkę.
To ze instalowałem z różnymi ścieżkami to pisałem na początku. Nie aktualna jest prawa strona czyli z ":/root/Downloads \" powinno być ":/opt/JDownloader/Downloads"
czyli aktualny...
jerry jesteś kozak :)tyle rozkmin i nie zakładałem że to w poradniku może być coś nie aktualne. Nie zmieniałem prawej strony, tak było na forum podane.
Niestety ja muszę coś innego robić źle. Usunąłem kontener, puściłem na nowo z /share/Filmy i nadal nie ma. Odziwo teraz przez strone myjdownloader nie widzę scieżki filmy, tylko /opt/JDownloader/Downloads
zrzuty
zainstalowałem z poziomu apstroe ContainerStation następnie wpisałem poniższe linie w putty.
portainer
docker volume create portainer_data
docker run -d -p 9000:9000 --name=portainer --restart=always -v /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock -v portainer_data:/data portainer/portainer-ce...
Klikam na datavol1 klikam utwórz folder współdzielony wybieram nazwe i utwórz. Teraz zrobiłem restet całego qnapa, nastepnie przez putty zrobiłem portainera i jdownloadera. Nie pobrało do folderu /Filmy, przez portainera edytowałem jdownloader ENV edytowałem name "XDG_DOWNLOAD_DIR" zmieniłem...
Witam Panowie, kolejny wieczór kombinuje i nic z tego. Zainstalowałem contener station, póżniej portainer oraz jdwonloader (jaymoulin/jdownloader)przekierowałem porty, wykrywa mój serwer na stronie myjdowloader odpalam pobiera - tylko nie mam pojęcia gdzie zapisuje, nawet nie wiem gdzie to...