-
Dyskusja rclone montowanie nie działa,
poradziłem tak że zamontowałem nowy dysk rclone_rclone: image: rclone/rclone container_name: rclone_rclone restart: always command: rcd --rc-web-gui --rc-addr :5572 --rc-user jsmith --rc-pass mypassword ports: - "5572:5572" volumes: -...- Mattax
- Post #9
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
jest wyżej, rclone_rclone: image: rclone/rclone container_name: rclone_rclone restart: always command: rcd --rc-web-gui --rc-addr :5572 --rc-user jsmith --rc-pass mypassword ports: - "5572:5572" volumes: - /share/Container/rclone:/config/rclone -...- Mattax
- Post #7
-
nie, jak widać na wcześniejszym wpisie nic ponad nie zamontuje, bo docer zamontowany jest volumes: - /share/Container/rclone:/config/rclone - /share/Container/rclonelogs:/logs- Mattax
- Post #5
-
taka zmiana za dużo nie wnosi /data # rclone mount nintendo: /data/nintendo --read-only --allow-non-empty...- Mattax
- Post #3
-
Hej, przy próbie montowania danych mam taki komunikat, ktoś coś? web gui pokazuje error 500 przy próbie montowania Wersja oprogramowania Firmware: x.x.x Build 20YYMMDD Model serwera: QNAP XX-XXX- Mattax
- Temat
- container station montowanie
- Odpowiedzi: 8
-
Dyskusja plex contener
dzięki ogarnąłem -e PUID=0 \ -e PGID=0 \ ni eodpalałem z adminem :)- Mattax
- Post #19
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja plex contener
Hej uwaga odkopuję docker create \ --name=plex11 \ --net=host \ -e PUID=1000 \ -e PGID=1000 \ -p 32400:32400 \ -e VERSION=docker \ -v /share/Container/plex11/:/config \ -v /share/external:/data \ --device=/dev/dri:/dev/dri \ --restart unless-stopped \ linuxserver/plex ktoś...- Mattax
- Post #17
-
Instruktaż/Tutorial Jak zainstalować klienta poczty i pakiet biurowy Open-Exchange? (alt. Office WebApps i Outlook)
trudne słowo dzięki za info.- Mattax
- Post #72
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Instruktaż/Tutorial Jak zainstalować klienta poczty i pakiet biurowy Open-Exchange? (alt. Office WebApps i Outlook)
zgadzam się ale w tym wypadku nie pomógł- Mattax
- Post #70
-
uwaga odkopuję, może ktoś powiedzieć jak poradzić sobie z instalacją przez portainer kiedy w logu mam ** This container will not run without secrets ** ** Specify ox-admin-password, ox-db-password, ox-master-password **- Mattax
- Post #68
-
Dyskusja plex contener
miałem zapisaną odpowiedź, ale się nie wysłała :D- Mattax
- Post #15
-
Dyskusja plex contener
dobra bowser station pokazał serwer, ide urlopować, dzięki wrócę do tematu w poniedziałek, pytanie dla znawców czy odpalenie plexa w kontenerze skutkować będzie mniejsz- Mattax
- Post #13
-
Dyskusja plex contener
u mnie jest ok do momentu logowania, nie ma opcji dodania serwera. po zalogowaniu normalne konto plexa, mało prawdopodobne że przez vpn to nie działa..- Mattax
- Post #10
-
Dyskusja plex contener
jaki login? pod tym adresem zgłasza się plex bez serwera.- Mattax
- Post #7
-
Dyskusja plex contener
robiłem z portami i bez to domyślne ustawienia ze strony autora.- Mattax
- Post #5