Recent Content by Maverick23

1. Maverick23

Pomoc Dysk uniemożliwia uruchomienie systemu - niższa wartość SMART

Hej, Od dwóch tygodni mam problem z jednym z dysków. Otóż jeśli go nie wyjmę to serwer nie chce uruchomić systemu. Natomiast wcześniej pojawił się taki komunikat jak na załączony zrzucie ekranu. Czy oznacza że ten dysk jest do wymiany? Dodam, że mam 3 takie same dyski w RAID5.
  2. Maverick23

Pomoc aMule - nie chodzi

Czasami są tam rzeczy których na próżno szukać gdzie indziej. Pomógłbyś rozwiązać problem z tą apką?
  3. Maverick23

Pomoc aMule - nie chodzi

OK, ale chodzi to u Ciebie czy poprostu program się "zwinął"?
  4. Maverick23

Pomoc aMule - nie chodzi

Cześć, Mam pytanie chodzi u Was program aMule? Ja się loguje, ale gdy chce przejść do "wyszukaj" to nie może znaleść amuleweb-main-dload.php. Czy ta apka jest jeszcze wspierana?
  5. Maverick23

Pomoc Filmy w 4K Plex

Cześć, Mam problem z oglądaniem filmów w 4K na Plexie. Staram się zawsze aktualniać Plex-a na serwerze, więc raczej kodeki są aktualne. Przez www lub TV filmy w 4K się tną. Sprawdzałem te filmy na Kodi, śmigają aż miło. Gdzie może leżeć przyczyna?
  6. Maverick23

Pomoc Problem z logowaniem / PC nie widzi QNAP-a

<-- UWAGA! Treść tej notatki usuń przed publikacją swojego pytania! --> W tym miejscu przywitaj się oraz przedstaw swoje pytanie szczegółowo opisując czego ono dotyczy. Aby pytanie stało się bardziej klarowne i zrozumiałe dla użytkowników, możesz je zilustrować za pomocą zdjęć. W tym celu utwórz...
  7. Maverick23

Pomoc Wtyczka Rapideo, Pyload 170116 i system 4.3.3.0299

To to wiem, tylko gdzie to zlokalizować :) Szukam przez ftp-a, może znajdzie to co pobrałem. Jak klikam w Pyload w pobranych, to pojawia mi się taka ścieżka: http://numeripserwera:8001/downloads/get/nazwapliku Nawet jak zmieniłem ściężkę to ciągle wrzuca gdzieś do downloads. Restart nic nie pomaga.
  8. Maverick23

Wklejam to co mam ustawione w Pyload http://numeripserwera:8001/pathchooser//share/Download Za cholerę nie mogę znaleść tego. Już coś pobrałem i nie zmieniłem tej ścieżki wcześniej.
  9. Maverick23

Cześć, Czy komuś działa wtyczka rapideo na pyload po aktualizacji systemu do 4.3.3.0299 ? U mnie wszystko śmiga oprócz konta premium. Mam go wykupione premium rapideo ale prosi o captcha i po wpisaniu kodu wiadomo jaki jest transfer. Premium niestety nie działa. Czekam na info od rapideo i...
  10. Maverick23

Pomoc Aktualizacja systemu i Pyload

Uderzyłem już do niego mailowo...od wczoraj śpi Rapideo Dev. Wyraźnie albo z problem z recaptcha (w pyload oczekiwanie na captcha). Może ktoś zapodać jakąś paczkę działającą tego pluginu rapideo? :) .... bo od samego rapideo to zlewka kompletna z odpowiedziami. 24.10.2017 12:08:22 INFO Używam...
  11. Maverick23

Działa w sensie że się uruchamia :) ... ale nie pobiera ... ciągle jest status "oczekuje" a w logach informacja że plugin jest niestabilny. Coś z wtyczką rapideo pewnie. Może ktoś pomóc w tej kwestii? Problem widzę "rozwiązany", a jest nie rozwiązany. Ktoś ma może wtyczkę Rapideo która działa? :)
  12. Maverick23

OK, to nie będe wyłączał updatu. Password widzę że da się tam zmienić, a loginu nie można z poziomu programu chyba. coś mi tylko nie chce pobierać - cały czas status "oczekuje".. dodałem konto rapideo, zrobiłem restart i "oczekuję" W logach jest ostrzeżenie: 21.10.2017 22:40:50 WARNING HOSTER...
  13. Maverick23

OK poszło :) ... tylko teraz trzeba zblokować jakoś te aktualizacje ... bo potem się przez to wszystko pierniczy :)
  14. Maverick23

Odpaliłem ssh i mam tylko plik index_default.html w root .... nie ma tam żadnych katalogów ... dziwne
  15. Maverick23

Jak nie mogę się zalogować przy admin, admin to pewnie nie wrzuciło starej konfiguracji. Niby jest napisane, że "To reset your login data or add an user run: python pyLoadCore.py -u" tylko aż taki biegły w pythonie nie jestem żeby to odpalić. Nie można gdzieś zmienić loginu i hasła gdzieś...