Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Hej,
Od dwóch tygodni mam problem z jednym z dysków. Otóż jeśli go nie wyjmę to serwer nie chce uruchomić systemu. Natomiast wcześniej pojawił się taki komunikat jak na załączony zrzucie ekranu. Czy oznacza że ten dysk jest do wymiany? Dodam, że mam 3 takie same dyski w RAID5.
Cześć,
Mam pytanie chodzi u Was program aMule? Ja się loguje, ale gdy chce przejść do "wyszukaj" to nie może znaleść amuleweb-main-dload.php.
Czy ta apka jest jeszcze wspierana?
Cześć,
Mam problem z oglądaniem filmów w 4K na Plexie. Staram się zawsze aktualniać Plex-a na serwerze, więc raczej kodeki są aktualne.
Przez www lub TV filmy w 4K się tną. Sprawdzałem te filmy na Kodi, śmigają aż miło. Gdzie może leżeć przyczyna?
<-- UWAGA! Treść tej notatki usuń przed publikacją swojego pytania! -->
W tym miejscu przywitaj się oraz przedstaw swoje pytanie szczegółowo opisując czego ono dotyczy. Aby pytanie stało się bardziej klarowne i zrozumiałe dla użytkowników, możesz je zilustrować za pomocą zdjęć. W tym celu utwórz...
To to wiem, tylko gdzie to zlokalizować :)
Szukam przez ftp-a, może znajdzie to co pobrałem.
Jak klikam w Pyload w pobranych, to pojawia mi się taka ścieżka:
http://numeripserwera:8001/downloads/get/nazwapliku
Nawet jak zmieniłem ściężkę to ciągle wrzuca gdzieś do downloads.
Restart nic nie pomaga.
Wklejam to co mam ustawione w Pyload
http://numeripserwera:8001/pathchooser//share/Download
Za cholerę nie mogę znaleść tego. Już coś pobrałem i nie zmieniłem tej ścieżki wcześniej.
Cześć,
Czy komuś działa wtyczka rapideo na pyload po aktualizacji systemu do 4.3.3.0299 ?
U mnie wszystko śmiga oprócz konta premium. Mam go wykupione premium rapideo ale prosi o captcha i po wpisaniu kodu wiadomo jaki jest transfer.
Premium niestety nie działa. Czekam na info od rapideo i...
Uderzyłem już do niego mailowo...od wczoraj śpi Rapideo Dev.
Wyraźnie albo z problem z recaptcha (w pyload oczekiwanie na captcha).
Może ktoś zapodać jakąś paczkę działającą tego pluginu rapideo? :) .... bo od samego rapideo to zlewka kompletna z odpowiedziami.
24.10.2017 12:08:22 INFO Używam...
Działa w sensie że się uruchamia :) ... ale nie pobiera ... ciągle jest status "oczekuje" a w logach informacja że plugin jest niestabilny.
Coś z wtyczką rapideo pewnie.
Może ktoś pomóc w tej kwestii? Problem widzę "rozwiązany", a jest nie rozwiązany. Ktoś ma może wtyczkę Rapideo która działa? :)
OK, to nie będe wyłączał updatu.
Password widzę że da się tam zmienić, a loginu nie można z poziomu programu chyba.
coś mi tylko nie chce pobierać - cały czas status "oczekuje".. dodałem konto rapideo, zrobiłem restart i "oczekuję"
W logach jest ostrzeżenie:
21.10.2017 22:40:50 WARNING HOSTER...
Jak nie mogę się zalogować przy admin, admin to pewnie nie wrzuciło starej konfiguracji.
Niby jest napisane, że "To reset your login data or add an user run: python pyLoadCore.py -u" tylko aż taki biegły w pythonie nie jestem żeby to odpalić.
Nie można gdzieś zmienić loginu i hasła gdzieś...