Recent Content by miras_74

1. miras_74

Sprzedam Sprzedam QNAP TS-473 16 GB RAM z dyskami M.2

QNAP sprzedany, można zamknąć wątek.
  2. miras_74

Sprzedam Sprzedam QNAP TS-473 16 GB RAM z dyskami M.2

Jak w temacie, sprzedam TS-473 z 16 GB RAM. W zestawie 2* SAMSUNG SSD 860 EVO M.2 480 GB do Qtier (nie sprzedaję dysków HDD) Urządzenie w pełni sprawne, używane w domowych warunkach. Stan wizualny IDEALNY (bez żadnych uszkodzeń). w zestawie: przewód zasilający, oryginalne opakowanie...
  3. miras_74

Pomoc pula pamięci

to chyba tu... ;-)
  4. miras_74

Pomoc TS-473 Usuwanie grupy RAID

OK, w takim razie kontaktuję się z HelpDesk'iem... Dzięki za pomoc.
  5. miras_74

nic związanego z usunięciem...
  6. miras_74

chcę skasować grupę RAID 3 z Puli Pamięci.
  7. miras_74

Dane znajdujące się na tej grupie RAID 3 już zabezpieczone. Niestety ani w ZARZĄDZAJ, ani w AKCJA nigdzie nie ma opcji USUŃ.
  8. miras_74

Witam serdecznie, Chyba potrzebuję Waszej pomocy: W Puli pamięci posiadam 6 dysków (2*SSD M2 + 2*HDD 4TB + 2*HDD 2TB) działających w Qtier w trzech grupach RAID1 Grupa 1 - dyski SSD Grupa 2 - dyski HDD (4TB) Grupa 3 - dyski HDD (2TB) Niestety jeden z dysków HDD (2TB) uległ awarii - jak pozbyć...
  9. miras_74

QNAP QHora-301W

Witam, Niestety urządzenie zostało już sprzedane, ale z tego co pamiętam to porty USB w tym urządzeniu były przeznaczone do montowania pamięci na potrzeby połączeń FTP. Ja też próbowałem podłączyć modem LTE - niestety nie działało. Możliwe, że z którąś aktualizacją QNAP umożliwi taką opcję...
  10. miras_74

Sprzedam Router QNAP QHora-301W

Witam, Niestety urządzenie zostało już sprzedane, ale z tego co pamiętam to porty USB w tym urządzeniu były przeznaczone do montowania pamięci na potrzeby połączeń FTP. Ja też próbowałem podłączyć modem LTE - niestety nie działało. Możliwe, że z którąś aktualizacją QNAP umożliwi taką opcję...
  11. miras_74

Super, bardzo dziękuje - może wypuszczą jakąś aktualizacje i będzie można to ugryźć...
  12. miras_74

VLAN po LAN obsługuje... problem w tym, że nie ma możliwości konfiguracji VLAN po WAN
  13. miras_74

niestety jednak nie...
  14. miras_74

wymęczyłem od Orange jednostkę ONT, niestety nie da się ustawić vlan/pppoe... ;-(
  15. miras_74

Przepraszam najmocniej... ;-) 1000 zł