Recent Content by Nrokus

1. N

Pomoc Logowanie przez FTP do określonego katalogu

Witam, przeszukałem nasze forum i fora zagraniczne i niestety nadal nie potrafię sobie poradzić z jednym problemem. Problem dotyczy ustawienia folderu, do którego będzie się logował użytkownik poprzez ftp. Nie widzę żadnej opcji podczas tworzenia udziału, użytkownika ani grupy. Tworzę folder...
  2. N

Pomoc Błąd przy kopiowanie plików na TS-420

Problem rozwiązany. Winny był komp, z którego przesyłałem pliki. Testowałem na innych kompach z Win XP oraz Win7 i bez problemu kopiuje pliki.
  3. N

@SiewcaRyżu Z moich testów wynika, że nazwa, rozmiar ani rozszerzenie pliku nie mają żadnego znaczenia. Mogę skopiować powiedzmy 500mb plik bez problemów. Następnie wrzucam plik 5mb i pojawia się komunikat, który podałem w pierwszym poście. Wtedy kasuję to co powstało na serwerze i kolejna...
  4. N

Witam, mam problem z kopiowaniem plików z komputera z Windows XP na TS-420 i w drugą stronę. Bez żadnych problemów zmapowałem dysk. Podczas kopiowania bardzo często pojawia się następujący komunikat: "nie można skopiować pliku *nazwa pliku*. Operacja zakończona sukcesem". Na dysku sieciowym...