Recent Content by Paawel

1. P

Przy piwie Zaproszenia na torrenty (Torrent Trackers Invites)

Jeśli jeszcze aktualne to również poproszę...
  2. P

Pomoc Ts-410 inicjacja dysków

Radość była przedwczesna - dzisiaj rano Qnap zamilkł..... Pytanie retoryczne - istnieje możliwość odzysku danych z Qnap-a???
  3. P

Qnap powstał i wrócił do życiaB-) z softem 3.1.2 (1205T) - w tej chwili inicjują się dyski przez przeglądarkę oraz instaluję sprawdzony soft 3.2.5 na którym bez problemowo chodził rutorrent. Serdeczne dzięki za pomoc i podpowiedzi i w ramach rewanżu zapraszam na moje forum
  4. P

Czekam aż przejdzie burza - nie ryzykuję wyłączenia prądu w trakcie ;) a nie mam UPS-a
  5. P

Tak. Zamieniałem dyski miejscami wkładając WD jako 1 ... Użyłem również tego "uszkodzonego" WD jako 1 - efekt ten sam... Próbowałem również podpinając Qnap-a bezpośrednio do kompa - to samo - Finder odnajduje go ale pozwala przejść do przeglądarki aby inicjować dyski..... Napisałeś wcześniej że...
  6. P

Dyski są czyste - partycje usunięte ( po podpięciu do komputera w Win 7 nie są widoczne w Mój Komputer,można je zobaczyć dopiero w panelu Zarządzania Komputerem). Próbowałem startować Qnap-a zarówno z załadowanymi wszystkimi dyskami, z załadowanym jednym (pierwszym) dyskiem jak i bez dysków...
  7. P

Jako pierwszy jest Segate ST2000DL03 tak było od samego początku - wymieniłem tylko dysk nr.3 z WD20EURS na WD20EARX Tylko jak wgrać soft skoro przez przeglądarkę strona się nie otwiera a przez Findera staje na 20% i wyrzuca błąd - próbowałem 4.0 przez Findera i kichahmmm spróbuję jeszcze...
  8. P

Czyli pozostaje mi tylko nowy soft 4.0 i nie ma już możliwości powrotu do niższych, tak??????????????????????? Finder pokazuje mi że mam 3.2.5 hmmm No cóż ..... będę musiał się przesiąść na z Firefox-a na Chrome skoro tylko ta przeglądarka dobrze współgra z nowym softem...;( Co do dysków to nie...
  9. P

Po kolei - były zainstalowane - od mniej więcej roku firmware 3.2.5 i dyski 1.Segate ST2000DL03 2.Segate ST2000DL03 3.WD20EURS 4.WD20EARX Kilkanaście dni temu zrobiłem aktualizację do 3.5.2 i przestał chodzić rutorrent. Jednocześnie dysk 3 pokazał zły stan więc został wymieniony na WD20EARX oraz...
  10. P

Wszystkie dyski zostały sformatowane pod Win7. Dyski nr 1 i 2 wcześniej pracowały w tym Qnap-ie natomiast dyski 3 i 4 są fabrycznie nowe. Próbuje różnych kombinacji - start ze wszystkimi dyskami, start z 1 dyskiem, start bez dysków i wsunięcie ich po odnalezieniu Qnap-a przez Finder i dalej to samo.
  11. P

Witam. Mam problem z inicjacją dysków w TS-410.Finder znajduje ale po kliknięciu na Połącz przeglądarka chwilkę "mieli" stronę i jej nie wyświetla. Aktualizacja firmware również zakończona niepowodzeniem - na 20% zatrzymuje się i po kilu minutach wywala błąd.
  12. P

[QPKG] BETA oldARM rtorrent++ v0.8.6 b0301 r1106 (O2)

Małe pytanko - skąd pobrać plik??? Download link przenosi na główną stronę forum.....
  13. P

Witam.

Witam wszystkich forumowiczów.