Wysłałem zaproszenie 😀
1725210025
Zgadza się. Tam jest jakiś dziwny folder do zapisu share/ bla.bla.?bla I go nie widzę w file station a chce go mieć w /Public/download gdzie zapisuje sobie wszystko i widzę to w file station
Spróbowałem.
Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć?
Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i...
Próbowałem już z tym sudo -i. Wpisałem hasło i po komendzie jd2 , mam to samo co normalnie. Z tego co rozumiem, to powinno mi wyskoczyć podanie loginu i hasła do mojego konta jdownloader🤔
Pakiet jd2 jest wyłączony.
Te qjdk8 jest zainstalowane i uruchomione.
Z tym admin może być coś nie tak ponieważ konto admina mam wyłączone tylko jako użytkownik jestem administratorem. Może trzeba włączyć konto admina?
Mam problem z dodaniem folderu po NFS.
Otóż mam streamer do muzyki Eversolo pod adresem 192.168.0.12. Włączyłem w Qnapie NFS i dodaałem folder Public.
W nim ma swój folder z muzyką (Muzyka) a w nim jeszcze 3 inne foldery.
Eversolo widzi Qnapa i...
Powiem ci tak.
Ściągałem 8 plików, każdy 3-4 GB.
Cała operacja trwała dłużej na Qnap przy łaczy 1 gigabit, niż na starym S 412+ z łaczem 300.
Trochę to dziwne.
Witam.
Mam takie pytanie dotyczące Download station 5.
Czy wy też tak macie, że w momencie ściągania jakiegoś pliku po jego ściągnięciu macie informacje "przenoszenie" i trwa to dość długo?
Wcześniej miałem S i pomimo tego, że miał 3 GB...