paul klacska
Local time
12:06 AM
Featured content
0
Reaction score
2

Latest activity Postings Featured content About

• paul klacska
      paul klacska replied to the thread Help Przenoszenie.
      Dzięki za dobre chęci 👍
    • paul klacska
      paul klacska reacted to SiewcaRyżu's post in the thread Help Przenoszenie with Like Like.
      skoro @Silas Mariusz to ogarnia , to nie mam nic do powiedzenia
    • paul klacska
      Wysłałem zaproszenie 😀 1725210025 Zgadza się. Tam jest jakiś dziwny folder do zapisu share/ bla.bla.?bla I go nie widzę w file station a chce go mieć w /Public/download gdzie zapisuje sobie wszystko i widzę to w file station
    • paul klacska
      Spróbowałem. Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć? Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i...
    • paul klacska
      Ja chyba nie mam nerwów na takie rzeczy. Przesiadka z S jest trochę bolesna.
    • paul klacska
      A miałem tak bezstresowe życie.:)
    • paul klacska
      To krzyczy, że chce apache83 , a z tego co widzę, to kosztuje to 15 euro. Niby nie wiele, ale jak nie zadziała, to kasa w błoto.🙈
    • paul klacska
      Zobaczę później. Teraz GP na żużlu.😀
    • paul klacska
      Próbowałem już z tym sudo -i. Wpisałem hasło i po komendzie jd2 , mam to samo co normalnie. Z tego co rozumiem, to powinno mi wyskoczyć podanie loginu i hasła do mojego konta jdownloader🤔
    • paul klacska
      Pakiet jd2 jest wyłączony. Te qjdk8 jest zainstalowane i uruchomione. Z tym admin może być coś nie tak ponieważ konto admina mam wyłączone tylko jako użytkownik jestem administratorem. Może trzeba włączyć konto admina?
    • paul klacska
      Czytam, ale po wpisie jd2 w putty nic mi nie pokazuje, że mam wpisać dane swojego konta na jdownloader 🤔
    • paul klacska
      Jdownloader2. Webserver not enabled. Co robię nie tak?
      • Przechwytywanie.PNG
    • paul klacska
      A możesz mi powiedzieć, jak ścągać (pobierać) z linków bezpośrednich ? Na przykład nopremium itp.
    • paul klacska
      paul klacska replied to the thread Help NFS Problem.
      Tak i właśnie to zrobiłem.
    • paul klacska
      Nikt nie jest doskanały. Tak więc, Houston chyba mam problem.:rolleyes:
    • paul klacska
      Nie mam tej opcji advanced:unsure:
      • Przechwytywanie.PNG
    • paul klacska
      Kaj to znajdę? Po SMB działa, a po NFS lipa. Chce to zrobić po NFS-ie, bo on szybciej działa. Bynajmniej na S.
    • paul klacska
      Mam problem z dodaniem folderu po NFS. Otóż mam streamer do muzyki Eversolo pod adresem 192.168.0.12. Włączyłem w Qnapie NFS i dodaałem folder Public. W nim ma swój folder z muzyką (Muzyka) a w nim jeszcze 3 inne foldery. Eversolo widzi Qnapa i...
    • paul klacska
      Właśnie tak robię i dlatego jestem zdziwiony. Dyski m.2 są nowe jak i cały system Qnapa. Coś robię źle albo ten system tak ma.:unsure:
      • Przechwytywanie.PNG
    • paul klacska
      Powiem ci tak. Ściągałem 8 plików, każdy 3-4 GB. Cała operacja trwała dłużej na Qnap przy łaczy 1 gigabit, niż na starym S 412+ z łaczem 300. Trochę to dziwne.
    • paul klacska
      Właśnie mam tak ustawione i dlatego mnie to dziwi, że trwa to tak długo.
    • paul klacska
      paul klacska reacted to jerry1333's post in the thread Help Przenoszenie with Like Like.
      Polecamy skorzystanie z tej aplikacji: PREMIUM
    • paul klacska
      Ok. Czyli rozumiem, że jest jakiś alternatywny program. 🙈 Jaki i gdzie go szukać jeśli można zapytać?😀
    • paul klacska
      Witam. Mam takie pytanie dotyczące Download station 5. Czy wy też tak macie, że w momencie ściągania jakiegoś pliku po jego ściągnięciu macie informacje "przenoszenie" i trwa to dość długo? Wcześniej miałem S i pomimo tego, że miał 3 GB...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…