Recent Content by paul klacska

1. paul klacska

Pomoc Poradnik: Dlaczego usypianie dysków nie działa

I co 3 miechy nowy dysk. Takie włacanie/wyłączanie to nic dobrego.
  2. paul klacska

Pomoc Pyload zmiana ścieżki zapisu

Nie. W sumie to chyba to syn mi ogarnął w nocy. Ja jeszcze nie sprawdzałen bo naszła mnie ochota na podróż PKP😀 ale syn mi napisał, że po zatrzymaniu programu i po ponownym uruchomieniu jest tak jak powinno.
  3. paul klacska

Mam, no ale co tu zmienić na co? #!/bin/sh CONF=/etc/config/qpkg.conf QPKG_NAME="PyLoadNG83" QPKG_ROOT=`/sbin/getcfg $QPKG_NAME Install_Path -f ${CONF}` APACHE_ROOT=`/sbin/getcfg SHARE_DEF defWeb -d Qweb -f /etc/config/def_share.info` export QNAP_QPKG=$QPKG_NAME export QPKG_ROOT export...
  4. paul klacska

/share/ZF530_DATA jest puste:rolleyes:
  5. paul klacska

Jest tak: [PyLoadNG83] Status = complete Name = PyLoadNG83 Build = 20231201 Display_Name = PyLoad-NG (Apache83) Version = 0.5.0.3.75 Author = QoolBox QPKG_File = PyLoadNG83.qpkg Date = 2024-12-06 Shell = /share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/PyLoadNG83.sh Volume_Select = 3 Install_Path =...
  6. paul klacska

Wpisane, ale po restarcie programu wracają domyślne.🤔
  7. paul klacska

No właśnie z tym chyba mam największy problem. Mam ściężkę /share/ZFS2_DATA/Public/Download i jak wpiszę manualnie w program , to mi działa z tym że po restarcie progrmu czy serwera, to wraca mi do domyślnych ustawień.
  8. paul klacska

Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam
  9. paul klacska

Pomoc Przenoszenie

Dzięki za dobre chęci 👍
  10. paul klacska

Pomoc Przenoszenie

Wysłałem zaproszenie 😀 1725210025 Zgadza się. Tam jest jakiś dziwny folder do zapisu share/ bla.bla.?bla I go nie widzę w file station a chce go mieć w /Public/download gdzie zapisuje sobie wszystko i widzę to w file station
  11. paul klacska

Pomoc Przenoszenie

Spróbowałem. Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć? Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i nie widzę go w file station. Z tego co wyczytałem to...
  12. paul klacska

Pomoc Przenoszenie

Ja chyba nie mam nerwów na takie rzeczy. Przesiadka z S jest trochę bolesna.
  13. paul klacska

Pomoc Przenoszenie

A miałem tak bezstresowe życie.:)
  14. paul klacska

Pomoc Przenoszenie

To krzyczy, że chce apache83 , a z tego co widzę, to kosztuje to 15 euro. Niby nie wiele, ale jak nie zadziała, to kasa w błoto.🙈