-
Dyskusja Poradnik: Dlaczego usypianie dysków nie działa
I co 3 miechy nowy dysk. Takie włacanie/wyłączanie to nic dobrego.- paul klacska
- Post #4
- Forum: Zarządzanie dyskami, SSD i HDD Spin Down
-
Dyskusja Pyload zmiana ścieżki zapisu
Nie. W sumie to chyba to syn mi ogarnął w nocy. Ja jeszcze nie sprawdzałen bo naszła mnie ochota na podróż PKP😀 ale syn mi napisał, że po zatrzymaniu programu i po ponownym uruchomieniu jest tak jak powinno.- paul klacska
- Post #15
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Mam, no ale co tu zmienić na co? #!/bin/sh CONF=/etc/config/qpkg.conf QPKG_NAME="PyLoadNG83" QPKG_ROOT=`/sbin/getcfg $QPKG_NAME Install_Path -f ${CONF}` APACHE_ROOT=`/sbin/getcfg SHARE_DEF defWeb -d Qweb -f /etc/config/def_share.info` export QNAP_QPKG=$QPKG_NAME export QPKG_ROOT export...- paul klacska
- Post #13
-
Winscp- paul klacska
- Post #11
-
/share/ZF530_DATA jest puste:rolleyes:- paul klacska
- Post #9
-
Jest tak: [PyLoadNG83] Status = complete Name = PyLoadNG83 Build = 20231201 Display_Name = PyLoad-NG (Apache83) Version = 0.5.0.3.75 Author = QoolBox QPKG_File = PyLoadNG83.qpkg Date = 2024-12-06 Shell = /share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/PyLoadNG83.sh Volume_Select = 3 Install_Path =...- paul klacska
- Post #7
-
Wpisane, ale po restarcie programu wracają domyślne.🤔- paul klacska
- Post #5
-
No właśnie z tym chyba mam największy problem. Mam ściężkę /share/ZFS2_DATA/Public/Download i jak wpiszę manualnie w program , to mi działa z tym że po restarcie progrmu czy serwera, to wraca mi do domyślnych ustawień.- paul klacska
- Post #3
-
Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam- paul klacska
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 14
-
Dyskusja Przenoszenie
Dzięki za dobre chęci 👍- paul klacska
- Post #36
-
Dyskusja Przenoszenie
Wysłałem zaproszenie 😀 1725210025 Zgadza się. Tam jest jakiś dziwny folder do zapisu share/ bla.bla.?bla I go nie widzę w file station a chce go mieć w /Public/download gdzie zapisuje sobie wszystko i widzę to w file station- paul klacska
- Post #33
-
Dyskusja Przenoszenie
Spróbowałem. Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć? Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i nie widzę go w file station. Z tego co wyczytałem to...- paul klacska
- Post #28
-
Dyskusja Przenoszenie
Ja chyba nie mam nerwów na takie rzeczy. Przesiadka z S jest trochę bolesna.- paul klacska
- Post #27
-
Dyskusja Przenoszenie
A miałem tak bezstresowe życie.:)- paul klacska
- Post #25
-
Dyskusja Przenoszenie
To krzyczy, że chce apache83 , a z tego co widzę, to kosztuje to 15 euro. Niby nie wiele, ale jak nie zadziała, to kasa w błoto.🙈- paul klacska
- Post #23