Recent Content by pecet

1. pecet

Symantec Endpoint Protection - Symantec Endpoint Protection 14.4.115.0000

x64 ENG DOWNLOAD Versions, system requirements, release dates, notes, and fixes for Symantec Endpoint Protection and Endpoint Security 14.3.x What's new for Symantec Endpoint Protection 14.4?
  2. pecet

Pomoc Aktualna wersja PLEX - nie do pobrania przez app i qnapstore / brak podpisu

Od twórców plex.tv i dokładnie pobierasz z ich serwerów (więc jest bezpiecznie). O wszystkim możesz poczytać na ich forum i tam także znajdziesz linki do aktualnych wydań (nawet tych bez podpisów cyfrowych).
  3. pecet

Pomoc Qnap 473a + Quadro P1000 - brak transkodowania sprzętowego

putty --> ssh kopiuj, wklej kod: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/NVIDIA_GPU_DRV/NVIDIA_GPU_DRV.sh start [CACHEDEV1 lub 2 czy inny, na którym masz zainstalowany system / sterowniki / app] - zmień gdy nie działa kod w/w nie wiem czemu ale często się zdarza, że sterowniki nvdrivers nie są aktywne...
  4. pecet

Pomoc Aktualna wersja PLEX - nie do pobrania przez app i qnapstore / brak podpisu

Aczkolwiek wydajność jest chyba zgodnie z hierarchią: 1. app = qpkg 2. docker 3. VM Ja się nie znam… ściągam konia, trzepie gacie !!!
  5. pecet

NEW: (Transcoding) Add support for decoding AV1 files on Windows using Intel devices. (PM-4889) (Transcoding) Added support for battlemage GPUs. (PM-3178) (Transcoding) Removed experimental tag from HEVC preferences and enable by default. (PM-4323) Updated Web to 4.159.0 FIXES: (Credits...
  6. pecet

Przez problemy nie wiem po której stronie - QNAP / PLEX, nie ma możliwości wydawania nowych aktualizacji Plex na Qnap. Jesteśmy 2-3 wydania w tył względem innych platform. Oto linki do aktualnej wersji aplikacji PLEX, ale bez podpisu Qnap: aarch64 armv7hf armv7neon x86_64 Wszystko działa jak...
  7. pecet

Wiedza FilmWEB.pl agent for PLEX

GitHub - Dejniel/FilmWeb-Agent-for-Plex: Many movies are rated differently in Poland than globally. This plugin integrates Plex with the Polish Filmweb, providing ratings that reflect local preferences
  8. pecet

Wiedza rtorrent zapis sesji (Rtorrent-session) na dysku xyz (SSD)

1) na woluminie z dyskami SSD utwórz sobie folder "Rtorrent-session" 2) skopiuj obecne sesje z "Rdownload/session" do udziału sieciowego "Rtorrent-session" 3) edytuj /usr/bin/rtorrent/etc/rtorrent.conf.tpl/config.tpl 4) znajdź: # Fallback setting for init script session =...
  9. pecet

Wiedza rtorrent zmiana czasu zapisu sesji

cat /usr/bin/rtorrent/etc/rtorrent.conf | grep session_save default = 10800 zmiana na np: co 8 godzin (8x60x60 = 28800) w pliku /usr/bin/rtorrent/etc/rtorrent.conf zmień na: schedule2 = session_save, 1200, 28800, ((session.save))
  10. pecet

Symantec Endpoint Protection - Symantec.Endpoint.Protection.14.3.12154.10000

Version: 2025 :) x64 110.17 MB file on MEGA
  11. pecet

Symantec Endpoint Protection - SEP 14.3.11216.9000

x64 eng Link
  12. pecet

Pomoc TVS-673e problem z dyskiem

Oszczędzę Ci szukania i kombinowania. Tylko serwis pogwarancyjny. Gdzieś na forum są namiary na polecane serwisy. Miałem podobny problem na tvs-463, ale w końcu tego nie naprawiałem.
  13. pecet

Pomoc TS-464eU - dziwne zachowanie.

radiatory są dołożone w pudełku z NASem, jeśli jednak ich nie masz to allegro (nie zapomnij przed nałożeniem radiatorów usunąć naklejek).
  14. pecet

Pierwszy budżetowy NAS do domu

nie wiem czy jeszcze aktualne... ale tu masz NASa spełniającego większość kryteriów Sprzedam - QNAP TS-253Be 8GB RAM ->targuj się :D
  15. pecet

Sprzedam Używany TR-004

Za super postawę mogę (jeśli cię to interesuje) dać 50% rabatu na dowolny inny sprzęt od ceny wyjściowej (bez licytacji), który wystawie na tym forum. Na tą chwile mam wystawionego mikrotik'a, ale pewnie cos jeszcze wrzucę.