Recent Content by pecet

1. pecet

Symantec Endpoint Protection - Symantec.Endpoint.Protection.14.3.12154.10000

Version: 2025 :) x64 110.17 MB file on MEGA
  2. pecet

Symantec Endpoint Protection - SEP 14.3.11216.9000

x64 eng Link
  3. pecet

Pomoc TVS-673e problem z dyskiem

Oszczędzę Ci szukania i kombinowania. Tylko serwis pogwarancyjny. Gdzieś na forum są namiary na polecane serwisy. Miałem podobny problem na tvs-463, ale w końcu tego nie naprawiałem.
  4. pecet

Pomoc TS-464eU - dziwne zachowanie.

radiatory są dołożone w pudełku z NASem, jeśli jednak ich nie masz to allegro (nie zapomnij przed nałożeniem radiatorów usunąć naklejek).
  5. pecet

Pierwszy budżetowy NAS do domu

nie wiem czy jeszcze aktualne... ale tu masz NASa spełniającego większość kryteriów Sprzedam - QNAP TS-253Be 8GB RAM ->targuj się :D
  6. pecet

Sprzedam Używany TR-004

Za super postawę mogę (jeśli cię to interesuje) dać 50% rabatu na dowolny inny sprzęt od ceny wyjściowej (bez licytacji), który wystawie na tym forum. Na tą chwile mam wystawionego mikrotik'a, ale pewnie cos jeszcze wrzucę.
  7. pecet

Sprzedam Używany TR-004

Link: https://youtu.be/2v2CEDBO_rE miłego oglądania.
  8. pecet

Sprzedam Używany TR-004

Mogę wylosować na stronie www i wrzucić filmik na YT. Zwycięża osoba która pierwsza będzie mieć 3 punkty. Ale wole abyście sami ustalili zwycięzcę. Jeśli jednak polegacie na mnie to proszę o info. Filmik z losowania umieszczę w kolejnych komentarzach, po waszej akceptacji.
  9. pecet

Sprzedam Używany TR-004

Osoba która wygra proszę o kontakt na @ do mnie w celu dogadania wysyłki. gebang@wp.pl
  10. pecet

Sprzedam Używany TR-004

rzucam propozycje... 450zł (wysyłka w cenie inpost paczkomat), a wy zagrajcie w papier kamień nożyce... serio ale to jest maks cena/wartość tego sprzętu. ok900zł nowy. nie ma co przepłacać. @radziel01 , @goral87 Gra w papier, kamień, nożyce online - zagraj w papier, kamień, nożyce -...
  11. pecet

Pomoc Problem z firmware QTS 5.2.0.2823 build 20240711 Release Candidate 3

Na RC4 też nie ma problemu. Wszystko śmiga :D
  12. pecet

Witam!

Kawał sprzętu. Witamy i zapraszamy do rozmowy oraz dzielenia się spostrzeżeniami z użytkowania sprzętu marki Qnap :)
  13. pecet

Sprzedam Mikrotik RB2011UIAS-2HND-IN router bezprzewodowy Gigabit Ethernet

Jak w tytule. Router używany w pełni sprawny. W zestawie zasilacz, brak pudełka. Cena jaka mnie interesuje to 300zł. 24H od ostatniej propozycji (jeśli będzie więcej chętnych [w co wątpię]), pozostałe oferty nie będą brane pod uwagę.
  14. pecet

Sprzedam Używany TR-004

Aukcja ponownie otwarta... Emocje opadły :D Przykro mi @Sycamor ale twoje propozycje nie będą brane pod uwagę podczas aukcji. W związku z tym, że była duża liczba chętnych proszę tylko o przemyślane propozycje. 24H od ostatniej propozycji, zamykam aukcje!! późniejsze propozycje nie będą...
  15. pecet

Sprzedam Czujnik temperatury monitor wilgotności Xiaomi Mi

czy ten czujnik będzie działał bezpośrednio/tylko z apką od xiaomi?? Czy potrzebuje jeszcze jakieś urządzenie pośrednie?