-
FAQ Aktualna wersja PLEX - nie do pobrania przez app i qnapstore / brak podpisu
No i w końcu wersja z podpisem. Doczekaliśmy się, kolejne będą już automatycznie przychodzić jako powiadomienia w qnapappcenter lub w plexapp dla zwykłych jak i premium user, oraz dostępna do pobrania app ze strony plex.tv .- pecet
- Post #12
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Wersja 1.43.3.10768 Nowe (Library) Audio codec filter is now available on music libraries when browsing tracks (PM-5224) (Network) IPv6 support has TEMPORARILY been made a plex pass feature (PM-5140) (Network) Support for ipv6 only networks (PM-5140) (Subtitles) Added support for dvb_teletext...- pecet
- Post #11
-
Wiedza Office 2019, 21, 24 -> key finder
REGedit: "Komputer"\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\ClickToRun\Scenario\INSTALL powinien tam być pod pozycją: ProductKeys- pecet
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Research Tuts/Notes
-
Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB
musisz odznaczyć: Please check to enter host name, i będzie git, ale tylko jak wpiszesz zgodnie z moja sugestia bez adresu ip.- pecet
- Post #43
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB
a nie powinno być \\Karolina\Skany 1781537813 albo: Host Adres: \\SERVER_QNAP\Skany File Path: \Karolina\Skany w Canon tak mam. Nie wpisuje się żadnego adresu przy SMB. W Konica Minolta jest tak (sprawdziłem): Host Name: \\Server2\F = litera dysku Folder Path: \Skan_all Nie mam qtsHERO tylko...- pecet
- Post #41
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Dyskusja Problem z GPU po aktualizacji do QTS 5.2.9.3499 (TS-673A)
sorki, już poprawiłem linki i tekst :D myślę, że jest już czytelnie. Lecz najpierw ponownie zaktualizuj Qnapa do QTS 5.2.9.3499.- pecet
- Post #5
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Dyskusja Problem z GPU po aktualizacji do QTS 5.2.9.3499 (TS-673A)
wgraj ręcznie kernel a potem sterowniki, pobrane najlepiej ze strony Qnap NVdrv -> link Kernel -> link lub po ssh zgodnie z instrukcją Pomoc - Qnap 473a + Quadro P1000 - brak transkodowania sprzętowego- pecet
- Post #3
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Dyskusja TS-673A problem z chłodzeniem
Wymiana wentylatora? może nie ma tych obrotów co pokazuje system? koszt wymiany niewielki: amazon Może masz jakiś proces który bardzo obciąża NAS, sprawdź ... Tu ktoś pisze o podobnym problemie: reddit, może dołożenie wentylatora np: Noctua NF-A4X20 pomoże, na pewno nie zaszkodzi. Spróbuj...- pecet
- Post #4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Jest już aktualizacja BETA (dalej bez prawidłowych podpisów). Po zainstalowaniu ręcznie apk z linku powyżej, program PLEX już prawidłowo pokazuje, że jest nowa wersja do pobrania 1.43.2.10687 (wcześniej pokazywał stara wersje): Plex Media Server 1.43.2.10687 is now available to Plex Pass users...- pecet
- Post #10
-
Symantec Endpoint Protection - Symantec Endpoint Protection 14.4.115.0000
x64 ENG DOWNLOAD Versions, system requirements, release dates, notes, and fixes for Symantec Endpoint Protection and Endpoint Security 14.3.x What's new for Symantec Endpoint Protection 14.4?- pecet
- Aktualizacja zasobów
- Kategoria: Narzędzia użytkowe
-
Od twórców plex.tv i dokładnie pobierasz z ich serwerów (więc jest bezpiecznie). O wszystkim możesz poczytać na ich forum i tam także znajdziesz linki do aktualnych wydań (nawet tych bez podpisów cyfrowych).- pecet
- Post #9
-
Dyskusja Qnap 473a + Quadro P1000 - brak transkodowania sprzętowego
putty --> ssh kopiuj, wklej kod: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/NVIDIA_GPU_DRV/NVIDIA_GPU_DRV.sh start [CACHEDEV1 lub 2 czy inny, na którym masz zainstalowany system / sterowniki / app] - zmień gdy nie działa kod w/w nie wiem czemu ale często się zdarza, że sterowniki nvdrivers nie są aktywne...- pecet
- Post #13
-
Aczkolwiek wydajność jest chyba zgodnie z hierarchią: 1. app = qpkg 2. docker 3. VM Ja się nie znam… ściągam konia, trzepie gacie !!!- pecet
- Post #5
-
NEW: (Transcoding) Add support for decoding AV1 files on Windows using Intel devices. (PM-4889) (Transcoding) Added support for battlemage GPUs. (PM-3178) (Transcoding) Removed experimental tag from HEVC preferences and enable by default. (PM-4323) Updated Web to 4.159.0 FIXES: (Credits...- pecet
- Post #3
-
Przez problemy nie wiem po której stronie - QNAP / PLEX, nie ma możliwości wydawania nowych aktualizacji Plex na Qnap. Jesteśmy 2-3 wydania w tył względem innych platform. Oto linki do aktualnej wersji aplikacji PLEX, ale bez podpisu Qnap: aarch64 armv7hf armv7neon x86_64 Wszystko działa jak...- pecet
- Temat
- app center plex
- Odpowiedzi: 12