Recent Content by Pigulka

1. P

Sprzedam Sprzedam TS-869U-RP sprawny

Sprzedam TS-869U-RP sprawny, bez dysków, sprawny. Wysyłka na mój koszt. Proponuję 1100zł. Pozdrawiam
  2. P

Sprzedam Sprzedam TS-859U-RP+ sprawny

Sprzedam TS-859U-RP+ sprawny, bez dysków, wysyłka na mój koszt. Proponuję 1000zł. Pozdrawiam
  3. P

Sprzedam Sprzedam TS-431 sprawny

Sprzedam TS-431 sprawny, bez dysków, wysyłka na mój koszt. Proponuję 600zł. Pozdrawiam
  4. P

Pomoc Wycena TS-431, TS859U-RP+, TS-869U-RP

Cześć, mam do sprzedania takie 3 sprzęty jak w tytule. Orientujecie się może jakie mogą być obecnie ceny tych modeli? Wszystkie są sprawne, bez dysków, efekt robienia porządków. Na forum widziałem, że ktoś wrzucał TS-431 za 900zł, ale moim zdaniem to gdzieś bliżej 500zł?
  5. P

Sprzedam tvs-863 qnap uzywany

Nie wiem czy mogę jakoś w wiadomości prywatnej, nie za bardzo ogarniam obsługę Waszego forum. Byłeś pierwszy, nie negocjowales, więc nie mogę wybrać innej propozycji, nie jestem taką mendą. Daj proszę znać tylko jak przekazać Ci informacje.
  6. P

Sprzedam tvs-863 qnap uzywany

Qnap tvs 863. Używany, bez dysków, sprawny, posiada rysy na bocznej obudowie. Sprzedaję w oryginalnym pudełku, nadal z naklejką Cloud Key. Cena to 500zł.
  7. P

Pomoc tvs-863 qnap uzywany

Cześć, chciałem sprzedać tvs-863 qnap używany bez dysków, sprawny. Jednak nie wiem jaka mogłaby być jego cena, czy orientujecie się w jakiej cenie mógłbym go sprzedać? Oraz druga kwestia, jeśli chciałbym przesłać kupującemu jakieś screeny z diagnostyki, tak żeby mógł się upewnić, że ze sprzętem...