Recent Content by piotrus79

1. piotrus79

Pomoc Kubernetes problem z uruchomieniem.

Zapisuje plik ale z wielkością 0.
  2. piotrus79

Też bym tak wolał, zapytam czy mi to wyemigrują. Gdzie są logi k3s?
  3. piotrus79

Potrzebuję przenieść stronę z bazą danych Postgres. Dotychczasowo działało to na serwerze Azure w chmurze. Otrzymałem informację od administratora że potrzebny jest Kubernetes+Docker. 1690544938 Skoro nie jest uruchomiony a zajmuje czas procesora to coś tu nie gra. W zadaniach w tle cały czas...
  4. piotrus79

wynik komendy: [~/.docker] # docker stats --no-stream && docker images | wc -l && docker ps -a | wc -l && docker volume ls | wc -l && free -g CONTAINER ID NAME CPU % MEM USAGE / LIMIT MEM % NET I/O BLOCK I/O PIDS cad132963a1f qnap-k3s...
  5. piotrus79

Witam, docker.json ma postać: { "experimental": false, "default-address-pools": [ { "base": "172.29.0.0/16", "size": 22 } ], "default-ulimits": { "nofile": { "Name": "nofile", "Hard": 65535, "Soft": 65535 } }, "group": "administrators"...
  6. piotrus79

Dziękuję ale niestety nie przyniosło skutku. Po zalogowaniu się przez ssh wpisałem te komendy i nadal nie chce się uruchomić. Czy jest jakiś plik konfiguracyjny w którym można to spróbować wpisać? Pozdrawiam
  7. piotrus79

Witam, przy próbie uruchomienia Kubernetesa mam błąd: Failed to start Kubernetes: K3s. Error message: UnixHTTPConnectionPool(host='localhost', port=None): Read timed out. (read timeout=100 Wyczytałem że należy zmienić parametr read timeout na 120. W jakim pliku jest ten parametr?