Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam
Źle dobrałem słowa, nie chodzi o kolumnę 'status' tylko o to (Stan/Status jeden pies :) )
1726055423
Witam
Samorozwiązanie :)
Opcja "Pokaż kategorie na starcie" było odznaczone, temat to zamknięcia :)
Pozdrawiam
Ja się załapałem na drugi dzień z rejestracją, ale dodatkowe 100GB to przyszło dopiero po ok 1.5 dnia.
Może zrób NOWE zadanie, takie fakeowe, może musi być zrobione PO rejestracji.
Bądź cierpliwy :)
@pimposh Dlaczego TY miałbyś być winny MOICH czynów na MOIM sprzęcie ?
"pies ogrodnika' :P
Ale z twojego opisu już wywnioskowałem co i jak, więc i tak dzięki :)
BTW, znalazłem jeszcze 4 złącze :P
Pozdrawiam
@pimposh : które to jest to 'trzecie' ? bo akurat potrzebował bym właśnie złącze wentylatora tam gdzieś mieć, aby wentylować komorę z kartą PCI-E, w której nie ma przewiewu.
Masz jakiś manual do tego może ? albo rozpiskę PINów ?
Pozdrawiam
Witam
Na płycie głównej znalazłem 3 dodatkowe porty 4-pinowe.
Czy to są porty serwisowe czy np. złącza na dodatkowe wentylatory/etc ? (wtyczki wyglądają podobnie)
2 złącza są obok portu PCI-E
trzeci pomiędzy RAMem i złączem M.2
Pozdrawiam
1. Wg specyfikacji 231 ma takie
a 464 takie
Więc w teorii wszystko powinno działać z zapasem do 5Gbps.
2. W temacie nie ma nic o bezpieczeństwie tylko o tym aby podłączyć je jak najszybszym połączeniem :D Może dalej będzie zrzucał na zewnętrzne USB ;]
@ckarol86 : tak tylko dodam, że ten twój TS-464 to nie ma portów LAN 1G tylko 2x 2.5G :)
Wiec do tego starszego LAN 2.5G na USB (Unitek Adapter USB-A - RJ45 2.5 Gbit Ethernet (U1313B) - Opinie i ceny na Ceneo.pl) i już możesz je połączyć linkiem 2.5G :)
Tylko jak masz tylko po jednym takim...
QNAP TS-464-4GB
Kości wymienione na 2x16GB jak poniżej. Działa bez problemu już 3 miesiące.
GSkill RipJaws S44-3200C22D-32GRS
DDR4-3200 CL22-22-22 1.20V
32GB (2x16GB)