Recent Content by Poloczek

1. P

Wiedza Plex, Kodi, Egreat….. Jak oglądać filmy?

HD Station już w ogóle nie działa w NASach od Qnapa i nie da się połączyć przez HDMI z serwerem.
  2. P

Pomoc aktualizacja HybridDesk Station do 4.0.8 czy warto?

Łącze się po standardowym ale nic to nie daje. Po resecie IP zostało to samo - z tego może wynikać problem?
  3. P

Pomoc Nie da się zalogować na serwer po przywróceniu ustawień fabrycznych

Nigdzie się nie loguję, bo nie ma się jak zalogować. Nie ma interfejsu - nie ładuje się. Klikam 2x w IP na Qfinderze, a on przenosi mnie do przeglądarki, w której nie ładuje się interfejs. Testowałem różne przeglądarki i też nic.
  4. P

Pomoc Nie da się zalogować na serwer po przywróceniu ustawień fabrycznych

Po przywróceniu ustawień fabrycznych nie mogę połączyć się z nasem. Qfinder wykrywa go z takim samym IP jak poprzednio, tylko z innym portem: 8080. Przy web interface widać tylko "Błąd wczytywania strony". Ledy na obudowie wszystkie na zielono. Co mogę zrobić żeby nie utracić danych? Wersja...
  5. P

Nic nie było zmieniane oprócz aktualizacji HD Station. Support jest bezradny - wzięli ostatnie logi i tyle ich widzieli. Zrobiłem reset do ustawień fabrycznych i teraz nie mogę połączyć się z nasem w żaden sposób. Qfinder go wykrywa ale web interface nie działa. O co może chodzić?
  6. P

Mimo kolejnej aktualizacji do wersji 4.0.10 HD Station dalej nie działa w moim urządzeniu. Przywrócenie poprzednich wersji nic nie daje. Support to już mnie wziął na darmowego testera oprogramowania - codziennie wysyłam im po kilka logów. Dobrze, że urządzenie jeszcze na gwarancji, bo w razie...
  7. P

Po ostatniej aktualizacji telewizor nie dostaje żadnego sygnału po HDMI z Qnapa. Przy włączeniu zdalnego pulpitu w przeglądarce HD Station widać, że działa ale na telewizorze za nic nie da się uruchomić. Kabel podłączałem drugi, resetowałem i nic nie pomaga.