Recent Content by PPKWP

1. P

Pomoc Probelem z uprawnieniami folderów współdzielonych i reset ustawień

Odmowa dostępu do przydzielonych zasobów z poziomu lokalnych userów na qunapie nawet po zalogowaniu. Zaorać do fabryki nie wchodzi w grę z powodu dużej ilości danych - winna wystarczyć sama konfiguracja ?
  2. P

Pomoc Probelem z uprawnieniami folderów współdzielonych i reset ustawień

Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6.0956 Build 20190531 Model serwera: QNAP TS-EC1680U Mam problem z uprawnieniami na folderach współdzielonych w usłudze Samba/Cifs, NFS. Nawet nowi lokalni użytkownicy nie mogą zalogować się wg. uprawnień do przydzielonych folderów. Dlatego postanowiłem...
  3. P

Pomoc Rozbudowa o RAM i SSD Cache TS-EC1680U

Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.4.0486 Build 20180215 Model serwera: QNAP TS-EC1680U Witam, aktualnie zamontowane sa 2 x 2GB DDR3 1600 ECC single rank Plan zakłada dołożenie kolejny większych, wiem że "Qnapy lubią" markę Transcend. Testy nie wykazały zgodności z Hynixami 1333, ani...
  4. P

Pomoc Błąd DNS po aktualizacji - brak wyboru na interfejsach eth

Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6.0956 Build 20190531 Model serwera: QNAP TS-EC1680U Niestety po aktualizacji QTS z niższej 4.3.4 do 4.3.6 mam błąd edycji DNS, po wejściu do ustawień sieci taki komunikat: Network & Virtual Switch fixed errors in your original system configuration during...