Recent Content by ryki67

1. R

Download [Stable] QTS 4.0.3 Build0912 | ARM & x86

o widzę że masz 470pro możesz napisać tu albo na priv jak chodzi w stosunku do 459proII ? pozdrawiam
  2. R

i jak jest OK, widać jakąś poprawę czy tylko kosmetyka?
  3. R

Witam a ten 4.0.5 build 0117 to dla 459PRO też? jet to oficjalny? gdzie można zciągnąć z oficjalnej strony? pozdrawiam
  4. R

Lista kompatybilnych kamer w przystępnej cenie.

No właśnie, proszę o kilka słów osób najlepiej tych co mają w domu i używają, bo takie info jest najlepsze
  5. R

Pomoc Streaming plików na PC z Windows 7

no dzięki zaraz bedę testował, no u mnie TWONKY to chodziło na WIN beznadziejnie, a może ktoś ma jeszcze jakieś inne ciekawe sposoby? której wersji XBMC używasz?
  6. R

Pomoc Streaming plików na PC z Windows 7

Witam serdecznie Panowie proszę o wskazówki czym najlepiej przeglądać multimedia na QNAP z poziomu PC z WIN 7, próbowałem z poziomu TWONKY ale się tnie, szczególnie filmy w HD, może jakiś inna możliwość ktoś testował, być może zainstalowanie XBMC byłoby dobrym rozwiązaniem??? lub inny soft do...
  7. R

rackowa to znaczy jaka? :-)
  8. R

Mariusz które firmware do mnie? TS-459 czy TS-459U moj serwer to TS-459 Pro II
  9. R

Witam moi drodzy Linki nie dzialaja juz niestety. Czy istnieje mozliwosc ich naprawienia? proszę o podpowiedz które firmware do mnie TS-459 czy TS-459U moj serwer to TS-459 Pro II
  10. R

Pomoc Proces ffmpeg i obciążenie CPU 60%

DziękiMariusz jeszcze raz dzięki, poszlo, ale czemu ta komenda musi byc tak zlozona, nie mozna poddac jedynie nazwy procesu zeby go zamknąc??? killall ffmpeg - nie dziala dopiero po zastosowaniu: procname="ffmpeg" ; killall -2 "$procname" && sleep 3 ; ps | grep "$procname" | grep -v grep ...
  11. R

Dzieki Mariusz podpowiedz mi jeszcze jak wejsc w wiersz poleceń na serwer, bo jeszcze tego nie robilem sorry za lamerskie prośby :-)
  12. R

Witam Panowie od kilku godzin mam zajetość CPU ok 60% dwa procesy ffmpeg wlaczone, ogladalem film ale to bylo 5h temu dlaczego te procesy jeszcze dzialaja w tle? jaka komenda moge je wylaczyc??? pozdrawiam
  13. R

Pomoc napisy polskie do filmow

OK tylko mozesz podpowiedzieć z jakiego formatu na jaki? pozdrawiam
  14. R

Pomoc napisy polskie do filmow

Witam Panowie czy udalo wam sie uruchomic polskie znaki w napisach do filmow???? bo u mnie jedynie krzaki? w jakim formacie qnap lepiej sobie radzi z napisami txt czy srt? pozdrawiam