Recent Content by sadosik

1. sadosik

Pomoc Zagineła baza danych mysql , jak odzyskać i dlaczego jej nie ma

Też podejrzewam ponowną inicjację bazy serwera sql z osób osób co mają dostęp do qnapa do tego się nie przyznaje a ja nie jestem na tyle biegły żeby się w logach połapać co i jak ogólnie chodzi mi o znalezienie jakiegoś racjonalnego wytłumaczenia tej sytuacji. Dyski są 2 po 1TB Mirroring...
  2. sadosik

Na qnap-e się nie znam ale z mysql mam styczność 10 lat . Tworząc bazę danych o nazwie "program" tworzy się w katalogu DATA podkatalog o nazwie "program" a w nim są pliki odpowiadające nazwą tabeli jakie są stworzone w tej bazie danych. I w tym przypadku jest katalog mysql gdzie są tabele a...
  3. sadosik

Nie mam z czego przywrócić i fizycznie nie ma plików. Nic nie robiłem chyba że coś się zadziała z automatu bez mojej ingerencji.
  4. sadosik

Witam Nie wie co się stało i nie wiem dlaczego ale zginęła baza danych mysql. Na qnap miałem postawioną aplikację www z bazą danych i nazwie "program" tam miałem ok 10 tabel po roku czasu znikneła baza "program" pozostał tylko strona www i nie mam kopi. Proszę o informację co mogło się stać czy...
  5. sadosik

Cześć

Witam wszystkich.