Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
zestaw jest z dystrybucji FEN posiada ich 12-sto miesięczną gwarancje. dokumentacji nie otwierałem - domniemuję, że tak, zresztą zarówno oprogramowanie układowe (język się wybiera) jak i narzedzia są do pobrania w języku polskim ze strony.
Dziś promo z okazji czarnego piątku 3000 i wysyłka...
Sprzedam w zasadzie nowy jak w temacie 670pro z prockiem i3 i 2 GB ramu
6 slotów, zapakowany fabrycznie, z kompletem dokumentów
12 miesięczna gwarancja, 24 rękojmia realizowane przez wiodącego polskiego dystrybutora
Pełna specyfikacja na stronie producenta
cena jaka mnie interesuje to 3200pln -...
Witam
Czy ktoś oprócz mnie obserwuje wysokie zapotrzebowanie na zasoby przez procesy qsync.php i vpnfilter ? Procesy konsumują po około 12% zasobów procesora, nawet jeśli aplikacja qsync central jest odinstalowana. W związku z tym, że w serwerze jest zainstalowany i7-4790s wygląda na to, że...
hej
Pojawił mi się problem przy kopiowaniu plików z maszyn W10 na udziały użytkowników na Qnapie.
Udziały użytkowników są ulokowane na wolumenie nr 3 (RAID5 - 3 dyski). Przy kopiowaniu zaczyna zmniejszać się ilość wolnego miejsca na wolumenie systemowym (SSD) - nie pokazując jednocześnie żadnych...
Qnap z jego openvpn, jeśli nie jest bramą domyślną dla połączeń zdalnych nie pcha trasy do sieci lokalnej. W prosty sposób nie da się tego zmienić. Jeśli wyedytujesz plik konfiguracyjny zostanie on nadpisany przy ponownym uruchomieniu.
Moim zdaniem to bug, nie wszyscy się z tym zgadzają.
zależy jaki tunel. Generalnie można tak skonfigurować, że twój zdalny komputer będzie widoczny jak lokalny (eoip przez pptp).
Ja mam 3 niezależne tunele : sstp na routerze i 2x ovpn na nasach.
Jak nie masz vpn albo przekierowanego portu do usługi SSH lub telnet to nic nie zrobisz. Zostaje lokalny komputer z TW.
Edyta
Widzę jedna opcję
Jeśli masz jakiś przekierowany port to możesz włączyć tą usługę i ustawić ten port jak aktywny dla openvpn, ściągnąć konfig, i masz vpn.