-
Sprzedam TVS-670pro i3 - 2GB
s i o n a (wiesz co) i n t e r i a. p l Usuń spacje i wstaw zwierza. Oddzwonię. -
zestaw jest z dystrybucji FEN posiada ich 12-sto miesięczną gwarancje. dokumentacji nie otwierałem - domniemuję, że tak, zresztą zarówno oprogramowanie układowe (język się wybiera) jak i narzedzia są do pobrania w języku polskim ze strony. Dziś promo z okazji czarnego piątku 3000 i wysyłka... -
Sprzedam w zasadzie nowy jak w temacie 670pro z prockiem i3 i 2 GB ramu 6 slotów, zapakowany fabrycznie, z kompletem dokumentów 12 miesięczna gwarancja, 24 rękojmia realizowane przez wiodącego polskiego dystrybutora Pełna specyfikacja na stronie producenta cena jaka mnie interesuje to 3200pln -... -
Dyskusja Wysokie użycie zasobów procesora przez qsync.php i vpnfilter
Nie. Wrzuciłem 4.2.4 na nowy dysk, przywróciłem ustawienia z backupu, jak ogarnąłem wszystko to zrobiłem upgrade.- Siona
- Post #6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Ale, że co? Format do zera? Średnio mnie to urządza...- Siona
- Post #3
-
Witam Czy ktoś oprócz mnie obserwuje wysokie zapotrzebowanie na zasoby przez procesy qsync.php i vpnfilter ? Procesy konsumują po około 12% zasobów procesora, nawet jeśli aplikacja qsync central jest odinstalowana. W związku z tym, że w serwerze jest zainstalowany i7-4790s wygląda na to, że...- Siona
- Temat
- 4.3.3 php qsync vpnfilter
- Odpowiedzi: 5
-
QNAP 453A 16 GB RAM!! Pełen komplet FV z 12.2015
Prosiłbym, żebyś zakrył dane kupującego na fakturze VAT. -
Sprzedam S 213j - 450PLN
Sprzedam NAS S 213j Stan idealny, komplet sklepowy wraz z opakowaniem i dokumentacją, bez dysków. Cena 450PLN wysyłka po mojej stronie. -
Archiwum Zjadanie zasobów wolumenu systemowego przy kopiowaniu SMB na inny wolumen
hej Pojawił mi się problem przy kopiowaniu plików z maszyn W10 na udziały użytkowników na Qnapie. Udziały użytkowników są ulokowane na wolumenie nr 3 (RAID5 - 3 dyski). Przy kopiowaniu zaczyna zmniejszać się ilość wolnego miejsca na wolumenie systemowym (SSD) - nie pokazując jednocześnie żadnych...- Siona
- Temat
- cache smb wolumen
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja OpenVPN i *.OVPN - jak skonfigurować?
Qnap z jego openvpn, jeśli nie jest bramą domyślną dla połączeń zdalnych nie pcha trasy do sieci lokalnej. W prosty sposób nie da się tego zmienić. Jeśli wyedytujesz plik konfiguracyjny zostanie on nadpisany przy ponownym uruchomieniu. Moim zdaniem to bug, nie wszyscy się z tym zgadzają.- Siona
- Post #4
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Virtualization Station 2.2 beta
Może usunąć virtual switch, potem ustawić LACP, potem dodać switch i będzie git.- Siona
- Post #12
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Dyskusja Uruchomienie Virtualki z innej lokalizacji
zależy jaki tunel. Generalnie można tak skonfigurować, że twój zdalny komputer będzie widoczny jak lokalny (eoip przez pptp). Ja mam 3 niezależne tunele : sstp na routerze i 2x ovpn na nasach.- Siona
- Post #33
-
Jak nie masz vpn albo przekierowanego portu do usługi SSH lub telnet to nic nie zrobisz. Zostaje lokalny komputer z TW. Edyta Widzę jedna opcję Jeśli masz jakiś przekierowany port to możesz włączyć tą usługę i ustawić ten port jak aktywny dla openvpn, ściągnąć konfig, i masz vpn.- Siona
- Post #29
-
Bo on idzie po innym porcie niż port www nas.- Siona
- Post #11