S
Local time
7:15 PM
Featured content
0
Reaction score
0

Latest activity Postings Featured content About

• S
      superwojciech replied to the thread Help ownCloud.
      Interesuje mnie zmiana parametrów w Environments, np. ...trusted_domains: Edytować tylko można to: EDIT: doczytałem, że mogę to wrzucić w .evn i tak uczynię
      • 1733328659466.png
      • 1733328720612.png
    • S
      Nie da się edytopwać zmiennych - info od QNAPA. Portainer też się instaluje na contaier station? Nie ma bezpośrenio w app center
    • S
      Będę to robił w apce Container Station, tylko tam mam tylko problem, że po odpaleniu kontenera nie mozna już zmienić wartości ENVIRONMENTS, wiec po odpalaeniu kontenera już nie zmienie np TRUSTED_DOMAINS, co sie robi z tej pozycji na kontenerze
    • S
      na tym powyższym znalazłem, ale wymagane jest apache74, a jest jakaś wersja 84 ale już płatna
    • S
      musi to być owncloud
    • S
      masz na myśli na container station? znasz jakieś stronki do repo?
    • S
      Jak można poradzić sobie z tym problemem? Starsza wersja QTS?
    • S
      Cześć, na urządzeniu TS-364 potrzebuje zainstalować aplikacje ownCloud ale nie widze jej w appstore, ktoś miał podobny problem?
    • S
      superwojciech replied to the thread Help Zablokowane porty.
      Nie udało mi się zrobić serwera VPN OpenVPN L2TP, WG, QBelt działa bez problemów. Możliwe, że serwer openvpn ma jakiś błąd aplikacji. Temat zamykam.
    • S
      jest wyłączone, lecz, port wireguarda, qbelt'a wykrywa, że jest otwarty. Mam pomysł co jeszcze zrobić, jeśli nie ruszy to się odezwę
    • S
      wszystko co przekierowane na NAS nie działa, jedyna rzecz, która działa to przekierowanie na interfejs nas (logowanie) reszta rzeczy ani rusz - taki problem w dwóch, niezależnych, niepowiązanych środowiskach i tu jest pytanie co blokuje takich ruch?
    • S
      port zmieniłem na 1195, bo na 1194 działa vpn na routerze. treść pliku ma sens, ip, port - wszystko pasuje dodam, że na nas w container stadion są stronki, lokalnie wszystko działa, otwierając z publicznego ip (po wcześniejszym przekierowaniu)...
    • S
      Tutaj już dobra komenda, zacząłem sprawdzać port, bo przekierowanie z zewnątrz też pokazuje że port zamknięty a VPN nie łączy (przekierowanie na web interfejs nas działa, public iP jest) OpenVPN na routerze odpowiada, wywołując polecenia jak na...
      • 1729700553593.png
    • S
      z komputer wpiętego do tej samej sieci Nmap -p 1194 192.168.1.160 nas pod ip 192.168.1.160
    • S
      widziałem ten temat przed otworzeniem tego. U mnie problem jest już w sieci lokalnej - z sieci lokalnej nie widać otwartego portu. 1729698290 Dodam, że sprawdzałem to również na drugim qnapie - inny model, inna sieć i problem taki sam. Uruchamiam...
    • S
      Cześć, Na napie włączony serwer OpenVPN (QVPN) - port 1194. Sprawdzając nmapem, port zablokowany. W ssh pokazuje, że nasłuchuje na tym porcie - 0.0.0.0:1194. Na serwerze nie ma żadnego firewalla. Dodatkowo, aplikacje z rockera (Wordpress...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…