Recent Content by sypiamzsasiadka

1. sypiamzsasiadka

Kupię Kupię sensowny QNAP :) lub inny

jak wrazenia z Zimaos?
  2. sypiamzsasiadka

Pomoc QNAP TS-251 - TOTP problem z logowaniem

Witam QNAP-TS251 Mam problem z logowaniem. Urządzenie leżało ponad 1 rok nieużywane. Nowy komputer. Wczoraj włączyłem, chciałem się zalogować poprzez Qfinder-->Login. Przekierowuje mnie na strone z dnaymi logowania, podaje login, haslo i pojawia sie problem. Pojawia się okno z monitem podania...
  3. sypiamzsasiadka

Pomoc QNAP TS-251 Zasilacz

tez tak myslalem ale na razie bez skutku, a to srednica nie taka, a to moc mala, ciagle cos Nic szukam dalej
  4. sypiamzsasiadka

ja pier...., masz moze jakis ogarniety sklep gdzie moge sprobowac. Wyprawa na ksiezyc z tym zasilaczem
  5. sypiamzsasiadka

polecisz jakas sprawdzoną firme?
  6. sypiamzsasiadka

Witam Gdzie i jaki moge kupic zasilacz do TS-251 Przy przeprowadzce wjeb... gdzies oryginalny i nie znajde juz . Z gory dzieki
  7. sypiamzsasiadka

Pomoc QuMagie - nie wczytuje etykiet osób po reorganizacji w folderach

tak to ja tam wrzucilem tego posta. Tylko wiesz co nie ma zadnych operacji w tle aplikacji QuMagie - wszystkie sa ukonczone. Procesy rozpoznawania twarzy, tworzenia miniatur, itd zostaly przeprowadzone od nowa i ukonczone. Kopie robilem z 3 dysku podpietego po USB poprzez Hybrid Backup Station...
  8. sypiamzsasiadka

Pomoc QuMagie - nie wczytuje etykiet osób po reorganizacji w folderach

Witam. Robiłem ostatnio reorganizacje zdjęć w folderach, jak również synchronizacje zbiorów z urządzenia zewnętrznego USB (zostały nadane nowe nazwy niektórym folderom, niektóre zdjęcia zostały poprzenoszone do innych folderów, zostały skopiowane nowe zdjęcia z zewnętrznego dysku poprzez USB)...
  9. sypiamzsasiadka

Pomoc Automatyczne przekazywanie zdjęć z telefonu - Qfile,Qphoto,Qsync - co wybrać?

Witam Wiem ze stary kotlet ale nawiązuje do tego problemu. Czy cos sie zmieniło / poprawiło w tej materii? Jaki schemat najlepiej zastosować przy robieniu synchronizacji plików (zdjęć, filmów) ze smartfona na NAS? Pozdrawiam
  10. sypiamzsasiadka

Kawa i papierosy Raid1 - czy komuś padły 2 dyski na raz

po to właśnie pytam czy "już" sie komuś to przytrafiło - wiadomo, to że mi nikt nie napisze nie gwarantuje mi ze nikomu sie to już nie trafiło a tym bardziej ze mi sie może nie przytrafić. Pytam bardziej żeby sprawdzić czy jest to nagminne czy raczej bardzo rzadkie. Tak kilka lat temu padł mi...
  11. sypiamzsasiadka

Kawa i papierosy Raid1 - czy komuś padły 2 dyski na raz

Witam Mam u siebie w domu TS-251B, 2 dyski po 2TB w macierzy RAID1. Czy w Waszej ocenie jest to bezpieczne rozwianie na wypadek "padnięci"a. Wiem że im więcej dysków tym pewniej ale u mnie będą 2. Czy komuś w historii użytkowaniu takich urządzeń trafiła się sytuacja że padły 2 dyski na raz Pozdr
  12. sypiamzsasiadka

Pomoc Jak umieścić skrót Qumagie w panelu HybridDesk Station

Witam. Jak w temacie. Chciałbym umieścić na panelu HybridDesk Station skrót do Qumagie żeby móc oglądać zdjęcia na TV używając właśnie Qumagie. Da się ten skrót tam umieścić? Z góry dzięki Wersja oprogramowania Firmware: 4.5.4 Model serwera: QNAP TS-251B