-
Dyskusja DJ2 Console - problem z instlacją
Kodeki masz zainstalowane Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka- TAPICER
- Post #2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Instruktaż/Tutorial Zarabianie kabla sieciowego (skrętki / UTP / FTP / STP)
W sklepie play na android Electrodroid piękna apka :) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka- TAPICER
- Post #12
- Forum: Wiki & FAQ
-
Dyskusja Qnap TS-651 od wczoraj wyłącza karty sieciowe
QNAP - restart ustawień sieciowych i hasła bez utraty danych - Obsługa informatyczna firm Warszawa, opieka informatyczna DreamITeam.pl Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka- TAPICER
- Post #5
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
PS.uspieienie nie czyści pamięci i ustawień sesji potrzebny restart :) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka- TAPICER
- Post #4
-
Może to pomoże https://eu1.qnap.com/Storage/Utility/QNAPQfinderProWindows-6.1.0.0317.exe Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka- TAPICER
- Post #2
-
Przy piwie pigers
Robi calą robotę. reszta robi za znawców języka powiedzmy że może napisać skrypt na biorytmy poraszka kopiuj wklej Wielkie RT dla SiewcaRyżua panowie zejdzcie w dól albo zniknijcie- TAPICER
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 1
-
Dyskusja Collabora na wirtualnej maszynie
tak sobie można posać i pisać ocokaman będzie szybciej szkoda bylo czasu :P- TAPICER
- Post #4
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Dyskusja Brak reakcji pilota w aplikacji Youtube
Aha wyobrażcie sobie że mój pilot wogóle nigdy nie dzialal z moim Qnap bo on nie obsluguje pilita. jednak kupilem by go mieć kosztowal 99pln i spoczywa na regale dajcie żyć :) Dobry temat jak uruchomić pulota w TVS 471 ? mam pewien pomysl :)- TAPICER
- Post #13
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
Dyskusja Kamery na strzelnice
HAHAHA- TAPICER
- Post #12
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Dyskusja Jak ograniczyć dostęp dla użytkowników DLNA ?
naj sam pierw. zrób więcej użytkowników w Qnap nadaj im uprawnienia a będziesz mial wybór :P- TAPICER
- Post #4
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Pomoc Weryfikacja słuszności zastosowanych rozwiązań, MC, FTP, pierwsze problemy
Posluchaj!!!!! Następnym razem jak będziesz pisal o pomoc to nie korzystaj tyle z google przy opisywaniu problemu. to 1 slownictwo równa sie rozumienie ignoranca równa się firewall brzytkie slowo to 2- TAPICER
- Post #2
-
[Stable] QTS 4.2.4 Build 0313 | ARM & x86
Taa coby tu napisać ? Myślę że sprzetowy firewall plus router z antywirusem zalatwi wiele klopotów. tak po prawdzie pnp of zmienia wszystko- TAPICER
- Post #7
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Problem Qnap ts-431 - błąd systemu.
Reset systemu zachować dane . Moim zdaniem ostatnie zatrzymanie tego systemu bylo wyciągnięciem wtyczki z gniastka :P- TAPICER
- Post #5
-
Dyskusja Qfile na windows 10 mobile
No cóż nie mam Windows :P niewiem co tam masz do zrobienia świetnie robi prawie wszystko Qfile- TAPICER
- Post #5
-
Dyskusja Collabora na wirtualnej maszynie
czy chodzi Tobie "Web Layout"?- TAPICER
- Post #2
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.