-
Pomoc Backup NAS do własnej chmury
Dzięki, właśnie miałem pisać że już chyba wiem - coś walczyłem z "kopią zapasową" a to trzeba było przejść na "synchronizację" ThM- thmwrz
- Post #3
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Pomoc Backup NAS do własnej chmury
Witam Czy jest możliwość skonfigurowania kopii folderu z NAS do własnego FTP w chmurze? (FTP we własnej domenie) Myślałem o HBS ale coś mi to nie wychodzi, jeśli jest możliwość proszę o wskazówki. ThM- thmwrz
- Temat
- backup ftp
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja QuLog Center
a) mam zaszyfrowane dyski! Jaka procedura?- thmwrz
- Post #5
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja QuLog Center
A jest taka opcja bo nie widzę? Przy innych aplikacjach w App Center jest możliwość wyboru "zatrzymaj", "usuń", "wyświetl w..." ale nie przy QuLog Center- thmwrz
- Post #3
-
Dyskusja QuLog Center
Witam Prośba o pomoc w ustawieniach QuLog Center (TS-251 - QTS 5.0.1.2145) Brak możliwości wyboru lokalizacji docelowej, po rozwinięciu pustka ThM- thmwrz
- Temat
- center logi / diagnostyka qulog qulog center ts-251
- Odpowiedzi: 6
-
Archiwum TS-251 Qsync i problemy z synchronizacją
Qnap TS-251 Firmware: 4.5.4.1741 Qsync central: 4.3.0.6 Czy niezbędne jest podłączenie Qnapa do domeny aby bezproblemowo używać funkcji Qsync (folder grupowy)? Obecnie nie posiadam włączonego kontrolera domeny na Qnapie i nie działa mi synchronizacja plików w usłudze qsync na użytkownikach...- thmwrz
- Temat
- qsync synchronizacja ts-251
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja UPS + TS-212P nie wstaje po powrocie...
czy to oznacza że powinno to działać bez problemu?! ...mam kolejną sztukę pod biurkiem, więc jutro sprawdzę czy to wina tej szt. czy wszystkich ts-212P W razie W, sprzęt do reklamacji. :(- thmwrz
- Post #3
-
Dyskusja UPS + TS-212P nie wstaje po powrocie...
Witam Podłączyłem dzisiaj UPS Easyline 650AVR USB do TS-212P (tak wiem, nie ma go na liście kompatybilnego sprzętu) NAS wykrywa ups, konfiguruję ustawienie na 2 min po czym wyłączam zasilanie UPS'owi - po zadanym czasie NAS wyłącza się (brawo), natomiast po powrocie zasilania Qnap już nie chce...- thmwrz
- Temat
- awaria / nie startuje ts-212p ups
- Odpowiedzi: 2