tomaszu1986
Local time
7:42 AM
Featured content
0
Reaction score
3

Latest activity Postings Featured content About

• tomaszu1986
      tomaszu1986 replied to the thread Help Serwer backup.
      Tak, glownie o to mi chodzi. W razie czego podmineiam pliki edytowane i po sprawie. Niestety mam kilka problemow z tym, bo nie do konca chce sie laczyc poprawnie.
    • tomaszu1986
      Dzięki sliczne, może się przyda 1751747219 Zgadzam się z Tobą i władnie teraz tak robie. Wcześniejsi specjaliści nie do końca dobrze kontrolowali temat. A jak mam Nas-a to warto aby również do tego się przydał.
    • tomaszu1986
      Ten drugi, o którym piszesz to ja😄 1751733086 Net Back Agent widać, że będzie pasować. Ale warto popytać 😄
    • tomaszu1986
      Jak dla mnie to hitme jest webadminem ponieważ nie wszystkie opcje są dla mnie dostępne w panelu administracyjnym.
    • tomaszu1986
      Chwila, poprawa w poście. Chciałbym zrobić backup hostingów, które mam na hitme. A dokładniej nie musiałbym wtedy pisać do nich za każdym razem żeby podmienili pliki z backupu u siebie, tylko od razu poprawić problem ze startu ze swojej strony i...
    • tomaszu1986
      Dziękuję za podpowiedź. A co proponujesz? Lub też który hosting używasz i ma szyfrowanie?
    • tomaszu1986
      Problem w tym, że jeszcze nie wiem gdzie i co szukać. Mam na hitme.pl kilka ich produktów. Niby tylko przez ftp można backup robić. Chyba, że ktoś już to testował i zna opcje backupow z hitme.pl?
    • tomaszu1986
      Witam. Chciałbym zrobić backup swoich serwerow. Niestety opcja połączenia z ftp HBS 3 nie jest już dostępna. Czy ktoś wie jak teraz tworzy się teho typu kopie?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…