-
Dyskusja UPnP i WebUI
Tak zgadzam się, raczej tak sytuacja wygląda. Teraz pytanie jak oni chcą rozwiązać temat aby porty były dostępne. Ale niech się drapią po głowie.- tomaszu1986
- Post #5
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja UPnP i WebUI
Ts opcja jest już włączona, w tym problem. Nie do końca rozumie info od wsparcia Play.- tomaszu1986
- Post #3
-
Dyskusja UPnP i WebUI
Witam Posiadam urzedzeniez ROUTER PLAY BOX NET HFC WI-FI 6. Niestety problem mam z ustawieniam portów UPnP na tym urządzeniu. Wsparcie z Play twierdzi, że przez WebUI mogę ustawić te porty. Problem w tym, że moja wiedza się na tym kończy. Czy ktoś miał z tym problem? Albo wie jak to ustawić te...- tomaszu1986
- Temat
- port forwarding upnp
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja Installatron
A jest jakis link gdzies jak dodac cpanel do dokera? Niby sie nie da.- tomaszu1986
- Post #5
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Dyskusja Installatron
Używam plugin-a na cpanel. Pytanie czy ten plugin da radę dodać do Kontenera albo Ubuntu?- tomaszu1986
- Post #3
-
Dyskusja Installatron
Witam. Czy jest możliwość dodania w Kontenerze albo w jakiś inne sposób wtyczki Installatron? Lub jest coś podobnego już w Apkach tak abym mógł klonować i zarządzać stronami www? One-Stop Web Application Management - Installatron- tomaszu1986
- Temat
- serwer www
- Odpowiedzi: 5
-
Dyskusja Swiatlowod w Play i staly numer IP
Czyli mam rozumiec, ze w przypadku Play bedzie problem z laczniem na stalym IP? Czy rozumie to w zla strone?- tomaszu1986
- Post #3
-
Dyskusja Swiatlowod w Play i staly numer IP
Witam. Chcialbym dorzucic sobie Internet w Play. Ten 1Gb/s wystarczy. Bardziej chodzi mi o staly adres IP, ktory mozna uzyskac dla klientow biznesowych. Czy ktos to juz testowal takie rozwiazanie i czy mial jakies problemy z numerami IP w zaleznosci od umowy? Prosze o jakies opinie na ten temat...- tomaszu1986
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 5
-
Dyskusja Serwer backup
Tak, glownie o to mi chodzi. W razie czego podmineiam pliki edytowane i po sprawie. Niestety mam kilka problemow z tym, bo nie do konca chce sie laczyc poprawnie.- tomaszu1986
- Post #17
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja Serwer backup
Dzięki sliczne, może się przyda 1751747219 Zgadzam się z Tobą i władnie teraz tak robie. Wcześniejsi specjaliści nie do końca dobrze kontrolowali temat. A jak mam Nas-a to warto aby również do tego się przydał.- tomaszu1986
- Post #15
-
Dyskusja Serwer backup
Ten drugi, o którym piszesz to ja😄 1751733086 Net Back Agent widać, że będzie pasować. Ale warto popytać 😄- tomaszu1986
- Post #13
-
Dyskusja Serwer backup
Jak dla mnie to hitme jest webadminem ponieważ nie wszystkie opcje są dla mnie dostępne w panelu administracyjnym.- tomaszu1986
- Post #9
-
Dyskusja Serwer backup
Chwila, poprawa w poście. Chciałbym zrobić backup hostingów, które mam na hitme. A dokładniej nie musiałbym wtedy pisać do nich za każdym razem żeby podmienili pliki z backupu u siebie, tylko od razu poprawić problem ze startu ze swojej strony i działać dalej. Co według Ciebie byłoby...- tomaszu1986
- Post #7
-
Dyskusja Serwer backup
Dziękuję za podpowiedź. A co proponujesz? Lub też który hosting używasz i ma szyfrowanie?- tomaszu1986
- Post #5
-
Dyskusja Serwer backup
Problem w tym, że jeszcze nie wiem gdzie i co szukać. Mam na hitme.pl kilka ich produktów. Niby tylko przez ftp można backup robić. Chyba, że ktoś już to testował i zna opcje backupow z hitme.pl?- tomaszu1986
- Post #3