-
Sprzedam TS-H686 Hero
Witajcie sprzedam ts-h686 cena okazyjna 4800 zł nie wystawiam fv, sprzęt użytkowany przez około 2 miesiąc czasu. Sprzęt w 100% sprawny jeszcze na gwarancji, sprzedaje bez dysków.- tulis
- Temat
- sprzedam
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Dyskusja intalacja windows 10 pro - a hasło do VNC
Zatrzymaj maszynę USTAWIENIA / OBSŁUGA KONSOLI - nadaj jeszcze raz hasło, wystartuj maszynę i już- tulis
- Post #4
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Witajcie po dłuższej przerwie
Witam Posiadam ts-h686 obudowe rozszerzająca 4 kanałową Urządzenia sieciowe Mikrotik, masz problemy z wymienionymi sprzętami pisz pomogę- tulis
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Rozbudowa RAM dla qnap ts-h686
Jak w temacie ktoś pomoże w doborze pamięci ram dla QNAP TS-H686 nie za mliony czy pamięć poniżej będzie współgrała z Qnapem np: Kingston 16GB DDR4-2666MHz ECC Modul. Nie mam doświadczenia z doborem RAM parametry wydają się ok, czy wystarczy jak będzie ECC i predkość odpowiednia, czy na coś...- tulis
- Temat
- qnap ram rozbudowa
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Kupię Qnap ts-h886
nie aktualne kupiony- tulis
- Post #5
-
Kupię Qnap ts-h886
Ma słabsze parametry mniej kieszeni mniej ramu, myślę że tylko cena mogła by mnie skusić. Proszę coś zaproponować i czy fv jest na to- tulis
- Post #3
-
Kupię Qnap ts-h886
Jak w temacie może jest ktoś chce się pozbyć ja chętnie odkupię Pozdrawiam- tulis
- Temat
- qnap
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja Najlepsza konfiguracja
Potrzebuje mieć w lokalizacji działający komputer, nie zainstaluje inserta, narzędzia do obsługi firmy a nie chcę kupować osobno qnapa i komputer, Jest mi po prostu wygodniej mieć wszystko na maszynie a nie każdą usługę na inny dockerze i jeszcze dodatkowy komputer do obsługi tego wszystkiego co...- tulis
- Post #12
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Docker niestety ma swoje ograniczenia a ja raczej potrzebuje maszyny wirtualnej w danej lokalizacji- tulis
- Post #10
-
tak bardziej mi chodzi o sql, programy ksiegowe- tulis
- Post #8
-
Jestem krótko przed zakupem mam do was krótkie pytania czy wirtualka z windowsem dają radę na tym sprzęcie? (ram 32 GB)- tulis
- Post #5
-
Prośba o pomoc w doborze
No właśnie nie chcę iść w abonamenty i dlatego wolę kupić sprzęt i trzymać u siebie wszystko bo mam gdzie serwerownia spora łącze 300/300 prąd w cenie 5 adresów publicznych w cenie więc myślę żeby wykorzystać to co mam. Co do serwera to mam już jeden mocny ale on jest dedykowany tylko do baz a...- tulis
- Post #3
-
Prośba o pomoc w doborze
Witajcie wszyscy, nie mogę się zdecydować na zakup NASA długo już szukam potrzebuje 6 zatokowy około 32GB (ram dokupie osobno) NAS będzie wykorzystywany do: 2 kontenery (w przyszłości może jeszcze jakiś kontener) - myślałem o 2 maszynach virtualnych windows 10 (testowy ewentualnie program do...- tulis
- Temat
- może pomoc warto
- Odpowiedzi: 3
-
Problem z logiem Re-launch process [evtLogd]
Witam Od 2 dni co 1 minutę pojawia się log 2012-06-30 10:10:45 System 127.0.0.1 localhost Re-launch process [evtLogd]. Nie mogę również się dostać po sieci do katalogów lecz Web file manager działa prawidłowo ma ktoś jakiś pomysł na to wersja mojego firmwaru to 3.3.2 Build 0918T sprzęt to...- tulis
- Temat
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)