-
Pomoc Czy i Jak stworzyć kolejkę kopiowania sporej ilości plików pomiędzy katalogami/dyskami
Właśnie problem w tym, że jak zamknę sesję to wywala wszystkie background jobs - pewnie musiałbym odpalić SSH i zostawić sesję pomimo zamknięcia połączenia - aż tak głęboko się nie bawiłem...- vONvOiO
- Post #7
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Pomoc Czy i Jak stworzyć kolejkę kopiowania sporej ilości plików pomiędzy katalogami/dyskami
A więc... Trochę zostałem ostudzony - swoją drogą ciekawe czemu jest z tym taki problem by to mieć - może pytanie z mojej strony kategorii "czemu nie ma felg ze słota jak jestem sułtanem" ale wydaje mi się przydatne. anyway... "hybryd synch" odpada - za dużo kombinowania a ja potrzebuje...- vONvOiO
- Post #5
-
Witam was użytkowa kompendio wiedzy : ) Brawo WY : ) na siebie jeszcze poczekam... Otóż, jak w temacie... Chciałbym wiedzieć CZY istnieje i w JAKI sposób stworzyć kolejkę plików do przegrywania/przenoszenia pomiędzy katalogami/dyskami na wzór znanego kolejkowania tych operacji w TOTAL...- vONvOiO
- Temat
- kopiowanie plików raid
- Odpowiedzi: 7
-
Dyskusja QNAP TS-410 RAID5. Znikneły katalogi w root, jak odzyskać?
SiewcaRyżu - chciałbym się z Tobą skontaktować PRV - mam aktualnie mega dramat z moim nas 469L : / wybacz, że off topic tutaj ale nie potrafię znaleźć opcji chata.- vONvOiO
- Post #3
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Witajcie
Hey : )Jak się wypowiedzieć na czacie ? Bo nigdzie nie znajduje opcji do wpisywania swojej wypowiedzi ?- vONvOiO
- Temat
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Hydepark (Off-topic)