Recent Content by vONvOiO

1. vONvOiO

Pomoc Czy i Jak stworzyć kolejkę kopiowania sporej ilości plików pomiędzy katalogami/dyskami

Właśnie problem w tym, że jak zamknę sesję to wywala wszystkie background jobs - pewnie musiałbym odpalić SSH i zostawić sesję pomimo zamknięcia połączenia - aż tak głęboko się nie bawiłem...
  2. vONvOiO

Pomoc Czy i Jak stworzyć kolejkę kopiowania sporej ilości plików pomiędzy katalogami/dyskami

A więc... Trochę zostałem ostudzony - swoją drogą ciekawe czemu jest z tym taki problem by to mieć - może pytanie z mojej strony kategorii "czemu nie ma felg ze słota jak jestem sułtanem" ale wydaje mi się przydatne. anyway... "hybryd synch" odpada - za dużo kombinowania a ja potrzebuje...
  3. vONvOiO

Witam was użytkowa kompendio wiedzy : ) Brawo WY : ) na siebie jeszcze poczekam... Otóż, jak w temacie... Chciałbym wiedzieć CZY istnieje i w JAKI sposób stworzyć kolejkę plików do przegrywania/przenoszenia pomiędzy katalogami/dyskami na wzór znanego kolejkowania tych operacji w TOTAL...
  4. vONvOiO

Witajcie

Wojtek
  5. vONvOiO

Witajcie

Hey wam wszystkim
  6. vONvOiO

Pomoc QNAP TS-410 RAID5. Znikneły katalogi w root, jak odzyskać?

SiewcaRyżu - chciałbym się z Tobą skontaktować PRV - mam aktualnie mega dramat z moim nas 469L : / wybacz, że off topic tutaj ale nie potrafię znaleźć opcji chata.
  7. vONvOiO

Witajcie

Hey : )Jak się wypowiedzieć na czacie ? Bo nigdzie nie znajduje opcji do wpisywania swojej wypowiedzi ?