Recent Content by wojoo

1. wojoo

Pomoc Niskie transfery przez MyQnapCloud

Poprosiłem kolege żeby się podłączył za pomocą linka i ściaga max prędkością 1MB/s :unsure:
  2. wojoo

Odpaliłem na telefonie aplikacje Qfile która wyskoczyła mi od razu jak sie zalogowałem przez ten link Pobieranie miałem 12MB/s a wysył 7MB/s Speed test pokazuje mi 93Mb/s a wysył 67Mb/s czyli chyba zblizone prędkości?
  3. wojoo

Ok, wezme NASa jutro roboty i podłącze go do innej sieci. Może faktycznie ten Orange i FunBox to wszystko blokuje
  4. wojoo

No to za jego pomocą od samego początku się logowałem... i tu mam max prędkości 2mb Pisałem o tym na samym początku 1677014642 odpowiedź była j.w.
  5. wojoo

Jak się loguje przez ten adres: Smarturl to prędkośc jest max 2mb jaki powinienem wpisać pełny adres żeby się zalogować bezpośrednio? 1677014467 Zacząłem wszystko odblokowywać bo nie wiedziałem gdzie szukać przyczyny, ale dzięki za wskazówke
  6. wojoo

Być może masz i racje, jak testuje to tylko na speedtescie
  7. wojoo

Wrzuce wam wszystkie ustawienia, potem jak dojdziemy co jest nie tak to sie zmieni :)
  8. wojoo

ehh ale nie chce mi odpalić w ten sposób... jedynie działa link który mi generuje bezpośrednio -> MyQNap Cloud link
  9. wojoo

Poprzez aplikacje Łączność sieciowa | Narzędzia QNAP Odpaliłem za pomocą QBelt
  10. wojoo

@Pawliko dzięki za podpowiedź, tak jak już wspominałem miałem to odblokowane
  11. wojoo

Jak jesteś taki znawca to zapraszam, odblokuj porty w moim routerze :)
  12. wojoo

UPnP już wcześniej uruchamiałem i wszystkie możliwe porty które przepuszcza mój router zostały odblokowane Wpisuje zgodnie z linkiem (podając moją nazwe) i wyskakuje mi, że serwer nie jest zarejestrowany W takim układzie co mam zrobić, żebym miał pełną prędkość? przecież wszystkie serwery typu...
  13. wojoo

Nie pytałem, nawet nie myślałem, żeby ich o to zapytać... Jeszcze walcze ale nic nie przychodzi mi do głowy. Nie jestem wstanie znaleźć przyczyny czemu nie moge wykorzystać pełnego łącza
  14. wojoo

No nic, do jutra mam możliwość zwrotu więc wraca do sprzedawcy a szkoda...