Recent Content by wookie85

1. W

Dobór NAS-a do filmów

Przetestuję i dam znać w wątku jak się u mnie sprawdza :)
  2. W

Dobór NAS-a do filmów

Jak miałbym kupować maca to równie dobrze mogę dalej jechać z pena ;) Generalnie NAS i tak będzie jeszcze do innych rzeczy wykorzystywany.
  3. W

Dobór NAS-a do filmów

Dzięki za sugestie, ostatecznie zdecydowałem się na QNAP TS-251A-2G. Z racji, że 4K mnie zupełnie nie interesuje to myślę, że da radę :)
  4. W

Dobór NAS-a do filmów

Czyli ten model - QNAP TS-251 (2xHDD, 2x2.41GHz, 1GB, 4xUSB, 2xLAN) - Dyski sieciowe NAS i macierze - Sklep komputerowy - x-kom.pl ? A co powiesz o tym - QNAP TAS-268 - Cortex-A7 / 2 GB / HDMI / 1 x Gigabit LAN / 2-dyskowy :: kuzniewski.pl
  5. W

Dobór NAS-a do filmów

Oglądam filmy max w FHD, czasem nawet niższa roździałka zatem i tak mogą być problemy z płynnością? Kurde z pena wszystko leci bez problemów ;)
  6. W

Dobór NAS-a do filmów

Cześć Wpierw powiem może co mam już abyście mogli ocenić jakie rozwiązanie było by optymalne do tego setu: TV - KDL-65W855C Soundbar - HT-CT790 Sieć - 250/20 Do tej pory wszelkie filmy pobierałem bezpośrednio na kompa i zgrywałem na pena. Generalnie słabe i monotonne rozwiązanie. Chciałbym...
  7. W

Cześć

Założyłem konto aby poradzić się w zakupie domowego centrum multimedialnego :)