Recent Content by xhunter

1. X

Pomoc Backup HBS 3 - odzyskanie w razie awarii?

Jak masz to podmapowane? 1752148394 Udało się ogarnąć temat. Wykorzystałem dodatkową aplikację S3 Drive 2024, która mapuje pod litere udział s3 Póżniej aplikacją QuDedup Extract Tool dostałem się do folderu i odzyskałem pliki. Dziękuję za pomoc i wskazówki.
  2. X

Odtaworzyłęm recznie strukture katalgou i otwierając tym programem dosatje komunikat niepoprawny plik qdfdf
  3. X

Tylko ja mam katalog qdff a nie plik
  4. X

Nie pobiore bo mam "sieczke", dziwne nazwy plików To może być pomocne, ale na chmurze mam katalog Backup 1.qdff/ a w nim dwa katalogi dedup/ filedesc/ oraz pliki QNAPHybridBackupSync.info QNAPHybridBackupSync_full_1.db
  5. X

Ale jeśli dane były kopiowane za pomocą HBS to sciągając je będą w jakimś normalnym formacie?
  6. X

Witam, mam QNAP-a mam którym korzystam z HBS 3. Mam tam dwa zadania z czego jedno zadanie zapisuje danych do chmury Amazon 3s. Jak wygląda sprawa odzyskania takich dancyh w przypadku awarii QNAP-a (zaszyfrowanie, pożar, zalanie, uszkodzenie płyty głównej itd) ? Dopóki QNAP żyje to jest ok, ale...
  7. X

Pomoc QNAP TS-228 - nie startuje system

Witam, mam QNAP TS-228, w której chciałem zainstalować Qtransmision Pobrałem go z strony Qnapclub Store: QTransmission wersja 3.0.0.3 i teraz Qnap się nie uruchamia. Pingi lecą ale nic poza tym :/ Ktoś ma jakiś pomysł?
  8. X

Pomoc QNAP TS-419P - upgrade firmware - POMOC

Przesyłam linka do pobrania, - TS-419P_20150910-4.1.4 1655098318 Aktualnie zaktualizował się do wersji 4.3.3 1945 :)
  9. X

Udało się zrobić trochę na około. Tą procedurą Manually Updating Firmware - QNAPedia zaktualizowałem do 4.1.4 a potem już przez www do 4.3.3 i jest wszsytko OK. Dziękuję za pomoc.
  10. X

Support niestety nie pomoże, zaproponowali też metodą prze Qfinder, lub przez autoryzowany serwis, lub zakup nowego :D
  11. X

Próbowałem z 3 róznymi firmware przez Qfinder i na każdym błąd. Gdzieś na necie znalazłem informację, że potrzeba najpierw wgrać 3.8.3 ale nigdzie go nie ma.
  12. X

Witam serdecznie, ostatnio znalazłem w szafie dysk sieciowy QNAP TS-419P z bardzo starym firmware - 3.5.2 Build 1126T. Chciałem go zaktualizować lecz na stronie qnap są tylko do pobrania wersje 4.3.3, których nie ma możliwości wgrania do QNAP ponieważ występuje błąd. Mogę prosić o informację jak...