-
Dyskusja backup restore ustawień i programów + zmiana puli z raid 0 na raid 1
Hejka, podepnę się do tematu żeby nie pisać tego samego:) Kolega SiewcaRyżu napisał mam na pojedynczym dysku SSD system postawiony w Qnapie i dołożyłem 2 SSD zeby zrobic RAID 1.Przy opcji rozszerz pule-można rozszerzyć/powiększyć pulę o 2 dysk ale nie można postawić RAID 1. Chyba że czegoś nie...- xJacKx
- Post #8
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja HybridMount-nie można dodać usługi chmurowej Google Drive
Próbowałem jak byłem zalogowany, próbowałem też bez. Tak mam ten ekran o który pytasz. Po wielu próbach na różnych kompach,systemach i przeglądarkach-zainstalowałem na VM win 11 czyściocha bez modyfikacji. Spróbowałem tam i poszło dodając usługę google. Dziwne to trochę że pod linuksami też nie...- xJacKx
- Post #5
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
HybridMount->utwórz podłączenie zdalne->usługi chmurowe->google drive->login-> hasło->zezwolenie i info jak na screenie. Wszystko dobrze jest robione bo inne chmury się dodają i spoko. Myślałem że może to moje konto jest ujowe i próbowałem inne dodawać które posiadam z wszystkimi googlowskimi...- xJacKx
- Post #3
-
Serwus! Nie mogę dodać Google Drive do HybryidMount, próbowałem na różnych przeglądarkach (wyłączone blokery i inne pierdoły) na linuksach też... Inne chmury np: box czy one drive dodały sie spoko:(- xJacKx
- Temat
- cloud backup drive google
- Odpowiedzi: 4
-
Kupię RAM DDR4 SODIMM CT8G4SFRA266 Crucial 8GB 2666MHz CL19 1.2V
Siema , kupię jak w temacie RAM DDR4 SODIMM CT8G4SFRA266 Crucial 8GB 2666MHz CL19 1.2V-wersję dwustronną!- xJacKx
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Sprzedam Sprzedam ADATA SODIMM DDR4 4GB 2666MHZ CL19 1.2V
Hej, sprzedam pamięć: ADATA SODIMM DDR4 4GB 2666MHZ CL19 1.2V-wymontowana po 2 dniach Qnap 453D. https://allegro.pl/oferta/adata-sodimm-ddr4-4gb-2666mhz-cl19-1-2v-11327671891- xJacKx
- Temat
- 4gb ddr4 sodimm sprzedam
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)