-
Recenzja Firmware 4.5.1 problemy?
Nie mialem co zezwalac bo juz bylo wlaczone wczesniej. A dzis mi pokazuje ze w ogole moj NAS nie jest zarejestrowany w myqnapcloud...((- zsolarewicz
- Post #10
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Takie, jak opisalem w 1wszy poscie.- zsolarewicz
- Post #8
-
Hehe. No wlasnie mi tez poprzedni tzn 4.5.1.1495 dziala ok ale juz po downgrade nie bylo zmiany.- zsolarewicz
- Post #6
-
Downgrade do czego? Bo ja zrobilem do 4.5.1.495 ale nie pomoglo...??- zsolarewicz
- Post #4
-
Czesc i czolem, Po ost.aktualizacji do 4.5.1.1540 wiele uslug/m.in. myPHPAdmin/ zamiast mozliwosci zdalnego uruchomienia pokazuje taki komunikat: This service does not support myQNAPcloud Link. Nie mozna sie rowniez zalogowac zdalnie do konsoli SSH/Telnet. I ogolnie nie jest zbyt miło bo...- zsolarewicz
- Temat
- downgrade firmware systemu
- Odpowiedzi: 9
-
Dyskusja Po ostatniej aktualizacji Wordpress jako usluga niedostepna
Ten sam komunikat: This service does not support myQNAPcloud Link UPDATE1: a) Po zdalnym restarcie dalej brak mozliwosci dostepu po SSH b) Tylko ikona Network&Virtual Switch. Brak mozliwosci uruchomienia tego.- zsolarewicz
- Post #3
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Po ostatniej aktualizacji Wordpress jako usluga niedostepna
Czesc i czolem, Po firmware 4.5.1 nie mozna sie dostac do Wordpressa - usluga niedostepna przez Myqnapcloud Link. Mozna to jakos ominac?- zsolarewicz
- Temat
- wordpress
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Utknalem na reboocie...
Juz bylo prawie dobrze ale...chyba pokpilem sprawe (( Zglosil chec update firmware, zapodalem a wtedy zglosil nieczysty system plikow wiec wlaczylem sprawdzanie i dopiero po tym zrestartowalem.. Chyba nie wstaje...; UPDATE: Uff, jednak wstał ))- zsolarewicz
- Post #3
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Utknalem na reboocie...
Czesc i czolem, Loguje sie z QManagera z komorki i wyglada,ze jest ok. Loguje sie z desktopa i ciagle mam to - patrz zalacznik. Probowalem krotkiego i dlugiego rebootu i cos nie za bardzo pomaga...?? Przez SSH/Putty/ tez nie mozna sie zalogowac bo nikt nie odpowiada..- zsolarewicz
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Qnapcloud Connect nie znajduje Openvpn w Windows 10 ??
Czesc i czolem, Od dluzszego czasu zmagam sie z niemozliwoscia zdefiniowania dostepu po Openvpn w QnapCloud COnnect/Win64. Zainstalowalem/kilka razy, w roznej kolejnosci ;)) Openvpn 2.5/x64 praz Qnapcloud Connect i nic. Przy probie wybrania z listy dostepnych protokolow /PPP, IPSec, OpenVpn/...- zsolarewicz
- Temat
- connect openvpn vpn windows
- Odpowiedzi: 5
-
Archiwum MariaDB 10 po raz kolejny...
Czesc i czolem, Po pewnym 'rzeżbieniu' udalo mi sie uruchomic poprawnie i MarieDB 10.4.7 i phpMyAdmin'a 4.9.2 do tego. Jednak w Panelu Controlnym mojego NASa TS 253A/najnowszy firmware/ widnieje slawny kominikat o koniecznosci pzreinstalowania firmware i ze ogolnie SQL SERWERA jakby nie ma...A...- zsolarewicz
- Temat
- mariadb
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Instruktaż/Tutorial Muhstik botnet?
Nikomu nie wykasowal partycji po kilku dniach-zgodnie z opisana w README zapowiedzia?- zsolarewicz
- Post #96
-
Dyskusja Logowanie po https i certyfikat
serwer WWW Włączony, https wymuszane- zsolarewicz
- Post #9
-
Dyskusja Logowanie po https i certyfikat
No tak: ustawilem niestandardowe porty, sharing plikow tylko pod winde, logowanie po SSL, cert Lets'costam, wiecej grzechow nie pamietam /?/- zsolarewicz
- Post #7