Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
(12:07)
LOL Mariusz wziął mnie na przetrzymanie :ROFLMAO:
Nie mogąc się doczekać odpowiedzi zacząłem szukać i znalazłem taki wątek z rozwiązaniem
dokładnie identycznie ten sam problem, i rozwiązanie tam zapisane pomogło.
Jeszcze raz Dziękuję...
Dzień dobry.
Raid się odbudował (y),
puściłem naprawę, i przy 56,5% odmontował DataVol1 , i dalej nie chce ruszyć. Każde następne uruchomienie kończy się tym samym
Mogę liczyć na jeszcze odrobinę pomocy?
Tak jak napisałem, system plików wali błędami. Poczekaj na zakończenie synchronizacji. Jeśli są jakieś pilne mega dane, to zgraj teraz. Później uruchom naprawę.
/dev/sdb to ten nowy
/dev/sda/ to ten stary z raidem
1753188047
mogę w samym gui qnapa grzebać?, bo wyskoczyło że system plików nie jest czysty.
uruchomić "Sprawdź teraz" czy poczekać aż skończysz?
Czy błędy na systemie plików mogą wskazywać...
Potwierdź czy dysk w HDD2 jest właściwym pozostałym dyskiem z tego RAID1. Jeśli tak to będę musiał zrobić CfR assume-clean.
1753187460
W zasadzie to nie będę musiał...
mount:
Raczej bym skopiował to co najważniejsze natychmiast...
Dzień dobry.
Pacjent 321P, Ustawiony RAID 1. SMART poinformował że pada 1 dysk . Kupiłem identyczny po modelu i rozmiarze.
Wyłączyłem qnapa, wymieniłem dysk 1, włączyłem i... niestety raid się nie odbudowuje, oba dyski mają status "dobrze"...