Ostatnia aktywność

Live updates
  • Roxbox
    Roxbox odpowiedział w temacie Pomoc Problem z najnowsza wersja.
    Tak zrobie ale jak ustawic ponownie sesje bo mam 200 torkow i nie widze opcji samodzielnego dodawania ich :)
  • Silas Mariusz
    Silas Mariusz zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc Problem z najnowsza wersja.
    skoro metoda rajesha-weber'a nie działa (restart) to trzeba wywalić , zrestartować i zainstalować od nowa - bez żadnych ustawień , od zera
  • Roxbox
    Nic tam nie ustawialem.
    • 1.JPG
  • jk.1
    jk.1 odpowiedział w temacie Pomoc QcalAgent.
    Dołączam się i dodam, że w opisie (ver. 1.1.9) jest napisane: Aplikacja QcalAgent obsługuje Kalendarz Google, Kalendarz Outlook, usługę CalDAV i inne popularne kalendarze, umożliwiając synchronizację kalendarzy i harmonogramów między różnymi...
  • Silas Mariusz
    Silas Mariusz zareagował Lubię to Lubię to na post jerry1333 w dyskusji Pomoc Problem z najnowsza wersja.
    Nie masz ustawione nic głupiego w Grupach Ratio?
  • Silas Mariusz
    No to niestety nie mogę Ci pomóc zwłaszcza że nikt inny po za Tobą nie zgłasza takiego problemu.
  • Roxbox
    Zrobilem tak jak napisales ale zadne ustawienia w kliencie sie nie zmienily i dalej sa zatrzymane torrenty tak jak bylo.
  • Silas Mariusz
    Wyłącz rtorrenta, usuń cały folder settings. Upewnij się że żadne arry lub inny soft nie steruje rtorrentem. Innych rozwiązań nie ma.
  • Roxbox
    Na nowych torrentach tez sie zatrzymuje po wyzej ratio 1
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Link: https://www.youtube.com/shorts/yeZ-EtLoXcM
  • pbxfxo
    Porównaj adres WAN jaki dostaje z adresem na stronie https://whatismyipaddress.com/pl/moj-ip jesli będą sie różnić = nie masz Publicznego IP.
  • P
    Niestety nie będzie do końca adresem publicznym. Mam te usługę i niestety nie jestem w stanie połączyć się z urządzeniami Qnap z zewnątrz ani przesz usługi Qnap ani tym bardziej przez dyn.dns.org. Przy świadczeniu usługi na tych samych...
  • tomik67
    Dołączę się do tematu z ponieważ także mnie interesuje. Czy sklonowanie dysku Clonezillą, bit po bicie pomogłoby w tym temacie ?. Albo na kompie z Linuxem w konsoli z uprawnieniami root’a skopiowanie zawartości wraz ze wszystkimi dowiązaniami...
  • J
    jareo odpowiedział w temacie Pomoc TS-216G.
    Działa:) Bardzo dziękuję za szybką pomoc:)
  • J
    jareo zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc TS-216G.
    Cobian Backup ? eee oni nie zrobili nowej wersji Cobian Reflector ?
  • J
    jareo napisał nowy temat.
    Witajcie. Jestem początkującym użytkownikiem Qnap i potrzebuję pomocy w sprawie automatycznego kasowania kopii, które wysyłam programem Cobian Backup w .zip przez FTP. W google, nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na ten temat. Czy jest...