Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Wiesz co mam w zasadzie tam jeszcze jedną wirtualkę z Windows Server 2022 (do testowania itd...) i z niej się snapy robiły. Oprócz tego jeszcze zainstalowany Ubuntu linux station.
Rozwiń posprzątane ??
Witam, maszynę udało mi się zaimportować. Wystarczyło pliki przenieść na QNAP-a. I maszyna się zaimportowała ale niestety nie wstaje. Teraz mam taki komunikat.
Witam Panowie, mam pewien problem i w sumie nie znalazłem odpowiedzi ani na forum, ani w internecie ogólnie. Chciałem swój komputer Windows 11 Pro przenieść do maszyny wirtualnej na QNAP TS-473A. Stworzyłem .vmx, .vmdk za pomocą WMware vCenter...
Cześć,
Kupowałem już dwa razy licencję rTorrent PRO, niemniej za każdym razem w skutek jakichś nieporozumień/oszustw/niedogadania/złego nastroju/bólu palca u lewej nogi licencja przestawała być wspierana u źródła.
Czy kupując po raz trzeci...
Cześć,
Walczę z backupowaniem hostingu OVH - nieduży, jakieś kilka GB, ale pierdylion małych plików: parę portali na wordpressie - na mojego QNAPa w domu: OVH->QNAP.
Używam do tego połączenia FTP, konfigurowanego bezpośrednio spod HBSa. I co...
Jak jeszcze nie kupiłeś TS-264-8GB to dołóż kasy i kup pod cztery zatoki.
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, sierpnia 18, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, ogłosił dodanie
Kontynuuj czytanie...
qbittorent yellyfin polaczenia sftp tez otworzylem port 22 ale moze lepiej to zrobic jakos inaczej nawet dodalem sobie juz portainer coraz lepiej mi to idzie
teraz czytam zeby bylo bezpiecznie bo w tej chwili pootwieralem porty co najlepiej zrobic?? znalazlem cos takiego Nginx Proxy Manager czy moze cos lepszego?
W Home Assistant warto skonfigurować powiadomienia o poziomie zasilania dla wszystkich czujników zasilanych z bateriami.
W przypadku urządzeń Philips Hue, które działają oszczędnie, próg spadku baterii wynosi nawet 75%. Jednakże z uwagi na...
Blame @Silas Mariusz !
Aliexpress : Zigbee Human Presence+ PIR Motion Detection Sensor Luminance Detector Zasilanie bateryjne Obsługa Zigbee2mqtt Home Assistant
Karmimy to paluszkami AAA.
w Z2MQTT widoczny
w HA:
NIE DZIAŁA ZGODNIE Z...
to jeszcze podpowiedz bo widze opcje odtwarzania w yellyfin web,integrated i external i jak dam te 2 ostatnie opcje to nie odtwarza moze podpowiedz jakie najlepsze ustawienia dla tego klienta?? tez chcialbym cie prosic o takie najlepsze...
dzieki wielkie ale nie uzywam tego programu w przegladarce na komputerze a jedynie tv lub apk w tel a szkoda ze w tel nienda sie css zmienic ps nie rozumiem no i nie zapominaj ze jeszcze masz nakład środowiska docker !
ale ja nie wpisuje zlego hasla tylko po usunieciu yellyfin zainstalowanego z qpkg i zainstalowaniu dockera nie pasuja juz te dane nie wiem jak ci to wytłumaczyc ehh
no to zem narobił i teraz nie umiem sie zalogowac stare konto nie dziala wyskakuje bledne haslo a nowego nie da sie zalozyc bo wchodzi odrazu w ekran logowania