Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Cześć
Mam kupionego nowego Qnapa TS-673A i tymczasowo poskładałem Raid5 z takiego kompletu HDD: 1x 4TB + 3x12TB. Poprzegrywałem dane, wyciągnąłem ze starego Qnapa TS-462 dysk 8TB Toshiba N300 a na nowym zrobiłem opcje: "Replace Disc one by one"...
Witam
Mam Qnap TS-464U-RP z QTS 5.2.6.3195 i na nim działa mi Hyper Data Protector. na komputerach z windows 10 mam zainstalowane agenty i ładnie się kopie tworzą. Potrzebuję odtworzyć cały system Windows na nowym komputerze . Utworzyłem dysk...
widać jestem niezbyt przeciętny, mam teraz 2 serwery obok siebie, jeden na qts, drugi inicjuję właśnie na quts hero, mam właśnie zainicjowany tylko z ssd, jaki rodzaj folderów ustawić na tym dysku (tu tylko aplikacje)? jaki zadać im rozmiar -...
Zgłosiłem sprawę do Helpdesku, rozwiązali.
Ogólnie backup na serwery OVH jest trochę bardziej skomplikowany. Dane do logowania trzeba pobrać ze strony OVH -> "Project Management" -> "Users & Roles" -> w menu Users "Download rclone configuration...