Ostatnia aktywność

Live updates
  • C
    chewing napisał nowy temat.
    Cześć Mam kupionego nowego Qnapa TS-673A i tymczasowo poskładałem Raid5 z takiego kompletu HDD: 1x 4TB + 3x12TB. Poprzegrywałem dane, wyciągnąłem ze starego Qnapa TS-462 dysk 8TB Toshiba N300 a na nowym zrobiłem opcje: "Replace Disc one by one"...
    • 1758709804290.png
    • 1758709893556.png
  • K
    Kormed napisał nowy temat.
    Witam Mam Qnap TS-464U-RP z QTS 5.2.6.3195 i na nim działa mi Hyper Data Protector. na komputerach z windows 10 mam zainstalowane agenty i ładnie się kopie tworzą. Potrzebuję odtworzyć cały system Windows na nowym komputerze . Utworzyłem dysk...
  • nelik1987
    Ostatecznie postawiłem wszystko na nowo bez kombinacji.
  • nelik1987
    Obniżam cenę do 729 zł
  • doc_pb
    widać jestem niezbyt przeciętny, mam teraz 2 serwery obok siebie, jeden na qts, drugi inicjuję właśnie na quts hero, mam właśnie zainicjowany tylko z ssd, jaki rodzaj folderów ustawić na tym dysku (tu tylko aplikacje)? jaki zadać im rozmiar -...
  • szpak77
    szpak77 zareagował Lubię to Lubię to na post szyman w dyskusji Pomoc HBS 3 - problem z synchronizacją do chmury.
    Zgłosiłem sprawę do Helpdesku, rozwiązali. Ogólnie backup na serwery OVH jest trochę bardziej skomplikowany. Dane do logowania trzeba pobrać ze strony OVH -> "Project Management" -> "Users & Roles" -> w menu Users "Download rclone configuration...