Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam, mam do sprzedania serwer Qnap TS-253D, stoi w domu, w salonie więc odkurzany regularnie, zasilany przez UPS, kupiony w czerwcu 2021, rozszerzona pamięć do 8GB (podobno więcej nie miało sensu), 2 dyski Seagate IronWollf Pro...
Cześć,
taki komunikat wyskoczył mi w Pulpicie nawigacyjnym. Dysk Seagate Ironwolf 8 TB, zmieniłem dysk na Seagate Ironwolf 6 TB (nówka sztuka) i tan sam komunikat :(
Mam 3 dyski po 2 TB w RAID 5 do przechowywania zdjęć i w 4 bayu dysk 8 TB (teraz...
Chyba prawie udało mi się dopłynąć do brzegu. Co ciekawe po zamontowaniu wszystkich dysków objawy zewnętrzne wskazują na pracę wszystkich dysków, ale system jest niedostępny, nie da się nawet zapingować maszyny. Więc metoda małą łyżeczką -...
W końcu jakieś dobre wieści - Qfinder sprostał.
Poproszę o kilka wskazówek co do uruchomienia dysków, na co zwrócić szczególną uwagę, żeby nie płakać (odzysk danych).
Do tej pory 1 i 2 chodziły jako RAID1, 3 i 4 jako static.
Dziękuję za cierpliwość.
Wielkie dzięki za podpowiedź, ale w folderze /etc/config nie mam żadnego katalogu z nazwą podobną co backup. Jest natomiat taki folder /share/CACHEDEV1_DATA/.@backup_config i są tam kopie ale nie jestem w stanie tego wypakować, chce hasło i to...
Qnap TS-264 oprogramowanie QTS 5.2.7.3256. Poniewaź wystąpił u mnie problem z utworzeniem nowej maszyny wirtualnej - zdecydowałem się z przywrócić ustweienie systemu. Kopia u mnie robi się regularnie co tydzień. Po przywróceniu ustawień sprzed...
Mam dokładnie to samo - nie jestem w stanie założyć nowej maszyny - chciałem dodać nową Fedorę i jest dokładnie tak samo. A co najgorsze, to odtworzyłem kopię z mojego TS-264 i w tym momencie straciłem uprawnienia do wszystkich udostępnionych...