Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Tak podejrzewam, gdyż kojarzę pracę QVS w sierpniu i wrześniu oraz problem od kilku/kilkunastu dni, a QVS miał wydaną nową wersję w początku października. Stąd moje pierwsze zgłoszenie do Helpdesku i czekam.
Od roku używam Brave i do września na pewno nie było problemów. Oczywiście chcąc to zweryfikować uruchomiłem Edge (nie używam w ogóle). UIpewniłem się, że nie ma żadnych pluginów typu adblock, ublok origin czy nordvpn. Niestety jest dokładnie to...
Witajcie,
Czy ktoś próbował może w ostatnim czasie korzystać z Virtualization Station i zakładać np. nową maszynę ?
Z jakiegoś powodu próby przeglądania zasobów NASa z tej aplikacji (np. wybór lokacji gdzie ma być plik maszyny wirtualnej) kończą...
Mam następujący problem:
Dostałem powiadomienie systemowe o możliwości aktualizacji rozszerzenia TR-004 które wymagały odłączenia podsystemu.
Niestety operacja nie powiodła się a uzyskałem następujący efekt:
Pula pamięci (na RAID 5) na TR-004 nie...
w jaki sposób poprawnie podać ścieżki przy tworzeniu kontenera z Thunderbird?
dałem:
/Share/@Marcin/Thunderbird_mail/
/Share/@Marcin/Thunderbird_mail/app_data
po utworzeniu widzę:
Thunderbird maile ściąga ale w...
Regex is not human readable for first time you see it. It may include very advanced rules. That’s what you probably looking for is simple DOS syntax where asterix * means anything. And in regex it’s: .+
Syntax is like that:
/text/
/text/i =...
Początek obiecujący, ale później...
Jakość obrazów poor, ale to zrzuty klatek z filmu...
Obraz drugi to ułamek sekundy przed ciemnym ekranem - jakiekolwiek manipulacje (np. próby zmiany konsoli CTRL-ALT-F1 do F4) bezowocne.
Niestety odwołanie...
Dziękuję za pomoc.
Stan obecny:
- qfinder zauważył NAS po odpięciu dysków
- próba flashowania zgodnie z algorytmem - linux startuje, próba wejścia w BIOS (F11) nie przynosi efektu, pojawia się ekran konfiguracji, który żąda montażu dysku (przed...
Cześć
Cały QNAP TS-253e ustawiałem pod LAN2 (ip wewnątrz sieci itp). Przy przenoszeniu go w inne miejsce podłączyłem go do sieci przez LAN1. Zainstalowałem Home Assistant i skonfigurowałem. Wszystko ładnie działało. Niestety jak to słowiańska...
oj panie - dam ci przykład z zeszłego miesiąca - gdzie mojemu przełożonemu ustawiłem cały setup do oglądania, zarządzania i żądania filmów
wchodzisz na strone A (jellyseer) , wpisujesz nazwe filmu/serialu (bądź wybierasz z listy)
weźmy...
Wielkie dzieki za szczegoly. Naprawde otwiera oczy.
Z lodowki korzystam codziennie I namietnie wiec mam dla niej uzasadnienie. Ten system co bym chcial u siebie postawic planuje wykorzystwyac sporadycznie aby sie porozczulac z blizsza lub dalsza...
Witam,
potwierdzam w całej pełni :) .
Wspomniana wyżej konfiguracja hula i u mnie, jedynie licz się z tym, że poświęcisz trochę czasu, by się tego nauczyć (poznać funkcjonalność).
A w/w Veeam i mnie uratował cztery litery, gdy znienacka padł...
Dzień dobry!
Uprzejmie proszę uczonych w piśmie o pomoc i podpowiedź what next?:
- urządzenie QNAP TS-451+ 8GB
- kilka dni temu info o aktualizacji oprogramowania układowego - maszyna najpierw przeładowana, później aktualizacja - po aktualizacji...
Wydaje się , że problem leży w tym, że takim zdarzeniom filtrowanym słowem kluczowym z SysLoga nie jest przypisywany żaden poziom istotności, więc zdarzenie dla Centrum notyfikacji nie istnieje. Reguła powiadomień ma w kryteriach określenie...