Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Dzień dobry,
Od kilku lat posiadam skonfigurowany folder na serwerze QNAP TES-1885U (serwer pracuje w domenie AD), do tego folderu zapisywane są skany z urządzenia Ricoh 2004. Niedawno nabyłem kolejny serwer QNAP TS-453E, który ma częściowo...
ts-210 to bardzo stare urządzenia na którym ostatni firmware to 4.2
nawet jeśli uda Ci się przeprowadzić migrację, to i tak zostaniesz na starym systemie plików co nie jest rekomendowane i ograniczy dzisiaj Twoje mozliwosci
nie oszukujmy sie, ale...
ts-210 to bardzo stare urządzenia na którym ostatni firmware to 4.2
nawet jeśli uda Ci się przeprowadzić migrację, to i tak zostaniesz na starym systemie plików co nie jest rekomendowane i ograniczy dzisiaj Twoje mozliwosci
nie oszukujmy sie, ale...
witam serdecznie całą społeczność forum
planuję modernizację sieci w firmie i w zw z tym przesiadkę z TS 210 raid1 na TS 431xue i takie mam pytania:
1. czy po przedłożeniu dysków, nowe urządzenie wstanie razem z wszystkimi ustawieniami ? ( ust...
Ja polish tak :)
Czyli nie ma opcji by zmienić domyślny katalog, gdzie rTorrent ściąga pliki?
/share/Rdownload średnio mi pasuje
Wszystko mam już ustawione pod: /share/Media
Mogę ręcznie w "Inne" domyślny katalog pobierania" dać /share/Media...
Ty speak polish?
Bo ja don’t understand sth
/share/Media nie jest katalogiem nawet wpisanym w domyslne ustawienia Rtorrent, chyba ze cos mieszałeś
/share/Rdownload jest głównym operacyjnym katalogiem - tak jest i tak musi pozostać.
Dzięki temu...
Just side question.
Why after each rTorrent startup it set default download folder ?
I adjust it to: /share/Media/
each time and each restart it is as above
Witam,
mam u siebie nieco inny system, QTS Hero, więc to wygląda nieco inaczej...
Zastanawia mnie ta informacja, że LUN 0 został usunięty, coś grzebałeś ?
Jakie masz inne opcje pod guzikiem Akcja / zarządzaj ?
Pozdrawiam,
S.