Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Wiatrak jest zwykle koło 37% i jest ciszej niż wentylatorki NAS, wiec nie słychać. Temperatura 50 stopni. Nawet transkodowanie z 4k w Plex nie powoduje obciążenia większego niż pojedyncze procenty.
Wiatrak jest zwykle koło 37% i jest ciszej niż wentylatorki NAS, wiec nie słychać. Temperatura 50 stopni. Nawet transkodowanie z 4k w Plex nie powoduje obciążenia większego niż pojedyncze procenty.
Hi @gikers
Please upgrade to https://forum.qnap.net.pl/download/rtorrent-15-x86_64.284/
Once you did this.
Make sure to choose Material Design theme.
And dont upgrade even if any release will be available.
This build is considered as stable...
Hey there,
I recently purchase the latest version and loving it.
When I restart my NAS or rtorrent, I get a warning:
(warn) rtorrent: Update is available: 0.15.7-777 (current 0.15.7-7777)
Download update...
Cześć, przepraszam jeżeli zamieszczam w nieprawidłowej kategorii ale nigdzie indziej nie pasowało.
Ostatnio w pracy wpadł w moje ręce stary QNAP TS-212 - miałem go skonfigurować, więc podłączyłem go do złącza RJ45 w ścianie. Niestety mojego...
Tajpej, Tajwan, listopada 27, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, udostępnił dziś QuTS
Kontynuuj czytanie...
Witam. Hostinguję w bluehost. Chciałbym się zabezpieczyć przed awarią i zrobić backup foldera mail na moim qnap
TS-431U, wersja 4.3.6
Mam dostęp do tego folderu przez ftp, ale mimo, że utworzyłem przestrzeń dyskową w HBS 3 to jest widoczna tylko...