Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Wiem :P
Wsadziłem go zaraz po zakupie nowego NASa, jakiś 'dysk z szuflady', aby sprawdzić co to jest, potem od pół roku i tak był wyłączony w QTSie, ale nie chciało mi się wyciągać. Widać od samego 'bycia' podłączonym do prądu mu się styczki...
Tak, założyłem nowego Ticketa, na początku oczywiście ankieta, prośba o sprawdzenie wszystkiego, etc.
Ale ja rozebrałem całego Nasa, przedmuchałem, podociskałem i ... ruszyło wszystko za którymś razem.
Przyczyny w tym przypadku szukałbym w...
Zasada używania takich samych dysków w macierzach była podyktowana kryteriami ekonomicznymi/wydajnościowymi. Kiedy kupujemy takie same dyski, nie ma problemu, że wolniejszy spowolni działanie macierzy lub przepłacimy za coś, czego nie...
Zasada używania takich samych dysków w macierzach była podyktowana kryteriami ekonomicznymi/wydajnościowymi. Kiedy kupujemy takie same dyski, nie ma problemu, że wolniejszy spowolni działanie macierzy lub przepłacimy za coś, czego nie...