Ostatnia aktywność

Live updates
  • M
    mskrapi1980 odpowiedział w temacie Pomoc Autostart VM.
    proszę
    • 1768817809675.png
  • Stasiu
    Stasiu napisał nowy temat.
    Cześć, pewnie zapytam o banalną dla was rzecz jednak sam nie potrafię zrobić tak aby po uruchomieniu systemu np. po braku zasilania automatycznie uruchamiała się VM. Mam na VM Home Assistant i cholera nie chcę się włączać.
  • plonking
    Wiem :P Wsadziłem go zaraz po zakupie nowego NASa, jakiś 'dysk z szuflady', aby sprawdzić co to jest, potem od pół roku i tak był wyłączony w QTSie, ale nie chciało mi się wyciągać. Widać od samego 'bycia' podłączonym do prądu mu się styczki...
  • plonking
    Tak, założyłem nowego Ticketa, na początku oczywiście ankieta, prośba o sprawdzenie wszystkiego, etc. Ale ja rozebrałem całego Nasa, przedmuchałem, podociskałem i ... ruszyło wszystko za którymś razem. Przyczyny w tym przypadku szukałbym w...
  • slid3r
    hmmm Witam, dzieki pomoglo.
  • Kong
    Zasada używania takich samych dysków w macierzach była podyktowana kryteriami ekonomicznymi/wydajnościowymi. Kiedy kupujemy takie same dyski, nie ma problemu, że wolniejszy spowolni działanie macierzy lub przepłacimy za coś, czego nie...
  • Kaleron
    Zasada używania takich samych dysków w macierzach była podyktowana kryteriami ekonomicznymi/wydajnościowymi. Kiedy kupujemy takie same dyski, nie ma problemu, że wolniejszy spowolni działanie macierzy lub przepłacimy za coś, czego nie...