Live updates
-
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Niestety nie, w tym modelu się nie da. Powiedź mi na kiedy chcesz dane czy co kolwiek, jak Ci je podesłać ? Ja powiedzmy po godzinie 15:30 jestem wstanie tam fizycznie być. Mam dosyć blisko do tego klienta :) Kwestię adresu z \ teraz... -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.próuje się odrobić, więc teraz nie znajde czasu, a czy z webgui bede mogl wywolac skan - w sensie kazac mu np. zeskanowac cos aby moc sobie przechwycic pakiety? -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Ja Ci mogę za chwilę dać dostęp i do drukarki i do serwera, tylko mnie tam fizycznie niema teraz żeby to przeklikać. -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.nie masz w razie w zdalnego pulpitu? lub vpn z dostepem do www drukarki? o 17:00 mam meeting, nie wiem co oznacza wieczor... ale fajnie byłoby to ogarnac -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Wiesz co, jak dobrze pamiętam wprowadzałem z \ i bez i nic to nie dało ale głowy nie położę. Mogę to sprawdzić ale wieczorem tam podjadę :) -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.wbiło mi zgłoszenie na temat konica minolta. Jeśli odpisuje Ci Grzesiek to nie ja. Jeśli Mariusz to ja. Na mnie trzeba czekać, ze wsparciem ale jesli sie już jego podejmuje to drąże temat. Przepraszam ale ostatnio bywałem niedostępny. Od klienta...