Live updates
-
pecet odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.musisz odznaczyć: Please check to enter host name, i będzie git, ale tylko jak wpiszesz zgodnie z moja sugestia bez adresu ip. -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Tak zgadza się w Canonach jest troszeczkę inaczej. Konica Minolta ma tak jak jest wpisane, aktualnie mam 12 tych maszyn, różne serwery NAS czy nawet do komputera bezpośrednio. Zawsze muszę ustawiać po adresie. -
pecet odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.a nie powinno być \\Karolina\Skany 1781537813 albo: Host Adres: \\SERVER_QNAP\Skany File Path: \Karolina\Skany w Canon tak mam. Nie wpisuje się żadnego adresu przy SMB. W Konica Minolta jest tak (sprawdziłem): Host Name: \\Server2\F = litera... -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Zmieniałem, nic to nie daje. Oczywiście jutro zerknę jeszcze raz, bo dziś niestety trochę się pomieszało i nie mam możliwości.