Live updates
-
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Nie, nie pisałeś. A trochę tam posiedzę, bo dwie macierze po 1TB, to trochę zejdzie na odbudowie. Planowo mam tam być na na 16, myślę że jak się nic nie wyspie tak będę i tak myślę do 20, zejdzie. -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.ok, jak sie mi uda to zazraz napisze jak tcpdumpem zrobic zrzut tego co sie dzieje, bo nie wiem czy pisalem :/ -
Silas Mariusz zareagowałLubię to na post Gw-Service w dyskusji Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.
@Silas Mariusz po 16 tam będę bo mam wymianę macierzy RAID w serwie windows, wszystko co napisaliście przetestuję. Mały folder zrobiłem na szybko i kazał lasce przeskanować, niestety. Błąd. -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.@Silas Mariusz po 16 tam będę bo mam wymianę macierzy RAID w serwie windows, wszystko co napisaliście przetestuję. Mały folder zrobiłem na szybko i kazał lasce przeskanować, niestety. Błąd.