Live updates
-
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Proponuje kontakt z Konica Minolta z zapytaniem o ich implementację Samba i zgłoszenie problemu, że ich oprogramowanie pomimo poprawnego wpisania ciągu znaku komunikuje się z Sambą przy użyciu zawsze nazw upper case, co w zasadzie jest konieczne... -
Silas Mariusz zareagował
Flexed Biceps na post Gw-Service w dyskusji Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.
No nie, wolałbym minimum mieć SMBv2 na QNAP. Szkoda, już się ucieszyłem. W takim razie czas siadać do rekonfiguracji Skanów. -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.No nie, wolałbym minimum mieć SMBv2 na QNAP. Szkoda, już się ucieszyłem. W takim razie czas siadać do rekonfiguracji Skanów. -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Jeśli dobrze Was Panowie zrozumiałem, to można by zmusić QNAP-a a konkretnie serwer samba na urządzeniu aby dopuszczał przestarzały CIFS ?