Live updates
-
QNAP odpowiedział w temacie Eskalowany Brak dostępu po wymianie routera.Cześć @HellsAngels 👋 Minęło kilka dni od ostatnich odpowiedzi w Twoim wątku. Czy udało Ci się rozwiązać problem? Jeśli tak — napisz proszę krótko, co pomogło, i jeśli to możliwe, oznacz najtrafniejszą odpowiedź jako rozwiązanie. Kolejna osoba... -
QNAP odpowiedział w temacie Dyskusja hikvision nie działają porty UPLINK.Cześć @wąhol 👋 Minęło kilka dni od ostatnich odpowiedzi w Twoim wątku. Czy udało Ci się rozwiązać problem? Jeśli tak — napisz proszę krótko, co pomogło, i jeśli to możliwe, oznacz najtrafniejszą odpowiedź jako rozwiązanie. Kolejna osoba z tym... -
Pbxfxo odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Pewnie same fixy :p -
miwis odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..może i "zuo" ale przynajmniej im soft aktualizują częściej niż raz na pół roku ;) -
Pbxfxo odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Samsung to zło :-p -
Pbxfxo zareagowałHaha na post Pawliko w dyskusji Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..
Pewnie nie ma.| Dlatego Plex jest krolem a Jellyfin moze mu czyscic buty. Tyle w temacie. -
Portal odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Jelly z tego co już doczytalem to trzeba bawic sie w develope rmode, nie ma oficjalnego na Tizen -
miwis odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Na starszych TV Samsunga z Tizenem raczej na pewno miałem Jelly i Emby, bo robiłem testy (ale nie pamiętam czy ze sklepu, czy nie przez tzw. developer mode). W nowych nie wiem :( -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..No nie zgadzam się. Nie podłączę sobie pod to IPTV m3u tylko muszę robić jakieś workaroundy z emulacją tunerów itd itd. Do zwykłego oglądania tak… + emulacja DLNA