U
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
M
mariuszsal
Guest
M
mikhnal
Guest
U
unr3al2
Guest
M
mariuszsal
Guest
U
unr3al2
Guest
M
mikhnal
Guest
M
mariuszsal
Guest
J7 to IR.
Poszczególne rozwiązania mogą się różnić od producenta ale schemat tego procesora jest jeden.
Poszczególne rozwiązania mogą się różnić od producenta ale schemat tego procesora jest jeden.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 728
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Który z Was to ADAM CH... ?
Przelał mi pieniazki za 4 kamery i nie wiem komu mam to wyslac.
Przelał mi pieniazki za 4 kamery i nie wiem komu mam to wyslac.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 728
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
M
mariuszsal
Guest
Sprawdź miernikiem który to GND a RX i TX na czuja. Tylko pamiętaj że to 3.3vDokładnie ja nie mam resetu .które to nóżki ...w tym gnieździe bo jest ich 3
Te 1.3 mpix od Mariusza mają trochę inaczej, na brzegu płytki jest miejsce na 3 pinowe złącze. Tak jak pisałem do
Da się bez problemu, możesz się bazować na Flashing HI3818 , co prawda nie wszystko się zgadza, ale jak ktoś lubi dłubać to moment ogarnie. Jak ktoś chce gotowca to musi zaczekać do soboty, wtedy wrzucę wszystkie offsety oraz co i jak.
jak sobie poradzisz daj znac..bo mamy chyba ten same kam..pisze to z 38 temp bo padlo mi zdrowie..ale temat kam nie daje spokoju....bo moja wogole nie wstaje tj po IP.heh kombinuje z UART bo uwaliłem koncertowo ..![]()
U mnie jest tak że wstaje boot i jak dochodzi do ładowania systemu następuje reboot i tak w kółko . Więc potrzebuje uart ale to nie takie proste bo ja mam całkowicie inną bo to kopułka .. Spróbuje dodać zdjęcie jutro bo mam w Firmie rozmontowaną w mak heh .. Są trzy piny ale żaden z nich nie jest GND
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.