Wyniki wyszukiwania dla frazy: Wyczyść

• Order by date
  1. Silas Mariusz

Pomoc Problem z etykietami w rtorrent

Hey Tak jak myslalem. Wyczysc cache przegladarek albo zweryfikuj jaki soft tam Ci coś miesza. Wszystko dziala.
  2. SiewcaRyżu

Pomoc Przywróć ustawienia fabryczne

Tak - tylko czasem bo nie wyczyść ! Musisz to zrobić na gorąco , podczas pracy nasa.
  3. Silas Mariusz

Pomoc Rtorrent nie pobiera

Zrób kopie katalogu sessions. A pozniej go wyczysc. Wtedy usuniesz sesje. Słuchaj być może jest tak, że jeśli używasz zewnętrznego kontrolera do pobiarenia np. Couchpotato, to ten stosuje regule seedowania tylko do okreslonego ratio i pauzuje zadania. O to chodzi?
  4. SiewcaRyżu

Pomoc DLNA Media Server i błąd upnpMediaServer not ready

a w trybie prywatnym przeglądarki działa , bądź w innej przeglądarce ? u mnie tak jest z stacją wirtualizaji :/ jak zadziała, to wyczyść cache przeglądarki
  5. SiewcaRyżu

Pomoc ts-253be próg pojemności dołożenie dysku

oficjalnie qnap podnosi tylko wersję raid , nie wspiera redukcji. chcesz mieć spokój ? skopuj dane na bok, wyczyść zawartość nas i postaw od nowa
  6. cajar

Pomoc Malware i qnap

Mogę się mylić, ale: to nie plik został zaszyfrowany. Te krzaki to zaszyfrowany payload wirusa, a nie pliku. Jeśli czujesz się na siłach - usuń uważnie krzaki z plików, i będzie ok. Dodatkowo usuń podejrzane wpisy z crontab. I wyczyść autorun.sh :)
  7. SiewcaRyżu

Pomoc rtorrent [x86-64] JS error

masz problem z cache .. wyczyść go w końcu - przeważnie Ctrl-Shift-Delete w przeglądarce (usun cookies tez .. historie warto zostawić). warto sprawdzic czy jakis dodatek nie miesza - w trybie prv wiele addonow jest wyłączonych
  8. _Floyd

Download [Stable] QTS 4.3.4.0675 build 20180810 | ARM & x86

...jest to dość denerwujące. Dlatego jeśli to możliwe to poproszę o paczkę do poprzedniej wersji HDStation i sprawdzę co i jak. Dodatkowo znalazłem kolejny problem z najnowszym firmware. Informację o aktualizacji aplikacji nie da się usunąć: Klikasz Wyczyść wszystko i informacja natychmiast wraca.
  9. SiewcaRyżu

Pomoc rTorrent WEB GUI

to cache .. wyczyść go :P poza tym,w GUI dostajesz błąd połaczenia z rtorrentem.
  10. SiewcaRyżu

Przedstawiam

wyczyść cache, sprawdz adblocka
  11. C

Pomoc Początkujący po raz 100

Tak właśnie miałem zrobić, jeszcze raz dziękuję, ps. nie znasz może kogoś kto za drobną opłatą pomógł by w razie czego w konfiguracji, wiem że na forum pomoc takim ludziom jak ja jest męcząca :D SiewcaRyżu, bardzo proszę jeszcze raz o pomoc, jestem juz po konfiguracji całego NAS-a dodwanie...
  12. SiewcaRyżu

Pomoc Początkujący po raz 100

jak nie masz jeszcze danych na NASie to wyczyść oba dyski i zainicjuj NAS do ustawień fabrycznych przed instalacją wysuń dysk nr 2 i włącz nasa tylko z dyskiem 1 wtedy nie bedzie problemów z wyborem po przejściu instalacji , dodaj drugi dysk i masz z głowy (jest to ładnie opisane w dokumentacji).
  13. grzenio

Pomoc File Station 5 nie można zmieniać uprawnień

Miałem podobny problem, zobacz w innej przeglądarce lub wyczyść cache
  14. SiewcaRyżu

Wiedza myQNAPcloud - czyli QNAP w internecie... (przekierowanie portów)

wyczyść cały port forwarding łącznie z port ranges i zrestartuj router potem w kanapie sprawdz przekierowanie portów jeszcze raz - powinno zabanglać jak nie zabangla poczekaj 24h ...
  15. Damian

Pomoc Kodi wyświetla kilka wersji tego samego filmu/serialu

Chyba tak kolega wyżej pisze plex domyślnie tworzy podkatalog w katalogu z filmem. Ja jak miałem zduplikowane pliki to 'Aktualizacja biblioteki' nie pomagała. Użyłem Ustawienia -> Wideo -> Biblioteka -> Wyczyść bibliotekę... i zniknęły
  16. SiewcaRyżu

Pomoc Blokada dostępu wirtualnej maszyny do internetu.

ustaw w maszynie IPka bez bramy domyslnej , wyczysc DNSy i starczy wylacz IPv6
  17. SiewcaRyżu

Pomoc Wymiana dysku

zainicjuj NAS tylko na tym nowym HDD, stary potem wyczyść w kompie.
  18. M

Instruktaż/Tutorial Dodatkowe źródła paczek qpkg (3rd party store)

Odśwież stronę QTS, albo wyczyść cache przeglądarki.
  19. SiewcaRyżu

Pomoc Tv po zmianie z WiFi na LAN - brak dostępu do NAS

Bez obrazy - ale to burdel na kółkach ... wyłącz Serwer mediów DLNA i zostaw tego z AppCenter. Wyczyść ustawienia w Twonky Media, wyłącz i włącz go i każ mu przeskanować dane jeszcze raz.
  20. SiewcaRyżu

Pomoc rtorrent jakiś okrojony i nie działa ??

jeśli nie masz danych w NASie - wyczyść mu dyski i ustaw od nowa - oszczędzisz sobie rozczarowań jeśli chcesz zachować dane - odinstaluj rtorrenta, wyczyść katalog i wgraj na nowo.