-
Dyskusja Pyload zamiast premium to standard
Masz ustawione konto? Masz aktywny plugin? Uruchom PyLoad i daj loga. Jabadabadu- spietrza
- Post #3
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
M
Pisz do autorów tej aplikacji i plugina. O pyload było tu już dużo pytań. Jeśli nie działa to znaczy ze po aktualizacji twórcy coś spieprzyli, więc albo poczekasz aż naprawią albo zainterweniujesz.- mariuszsal
- Post #2
-
Witam, Mam problem od kilku dni z pyload. Działam na pluginie rapideo. Mam konto premium, a ostatnio żąda abym wpisał captcha mimio że podałem dane do premium. Robiłem restart ale nic nie pomaga i ściąga pliki bardzo wolno.- Maverick23
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja PyLoad i znowu problem
Zapomniałem o kill-u. Ubiłem pythona i ponownie włączyłem PyLoad. Dalej brak interfejsu, ja piernicze. Zacząłem się irytować. Dobra znalazłem konfigurację w ścieżce /root/.pyload/data Puściłem skrypt konfiguracji podstawowej aby sprawdzić czy to jest bieżący plik dla PyLoad. python2.5...- spietrza
- Post #11
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
...mam zainstalowanego pythona z AppCenter. Mam z linii poleceń i nie mogę go wyłączyć. Dobrze wchodzę w konfigurację /etc/config/qpkg.conf jest pyload ale jestem w szoku dlaczego Port jest 8100. To jest port z mojej poprzedniej konfiguracji. Kurde gdzieś jakieś śmieci po odinstalowaniu...- spietrza
- Post #9
-
M
Off pyload, off python i ponownie ON w odwrotnej kolejności. U mnie działa :-) 17.04.2015 09:11:47 INFO Starting pyLoad 0.4.9 136 17.04.2015 09:11:47 INFO Using home directory: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/data 137 17.04.2015 09:11:50 INFO Activated plugins: ClickAndLoad, ExternalScripts...- mariuszsal
- Post #8
-
...na co dzień chce korzystać z serwisu nopremium ale nic ciekawego nie znalazłem jako alternatywa. JDownloader był przez chwilę ale nie obsługuję kilku użytkowników dla webservicu. Może masz jaką ciekawą alternatywę jak korzystać z serwisu i przy tym nie mieć problemu tak jak to jest z pyload??- spietrza
- Post #7
-
M
Mariusz, ścieżka tego programu jest taka jaką podałeś - tj /.qpkg/pyload Problemem jest sama apka i jej autoupdate które co chwilę potrafi ją wysypać.- mariuszsal
- Post #6
-
...program i sprawdziłem ponownie katalogi. /share/CACHEDEV1_Data/.qpkg jak i /optware jak i /share/HDA_DATA/.qpkg nie ma w nich katalogu pyload ani pyload_config. Sprawdzone katalogi: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Optware /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Optware/share- spietrza
- Post #3
-
Witam po ostatnim problemie autora dotyczące powtarzania się plików hooks dostałem info że problem tymczasowo jest rozwiązany poprzez ponowną instalacją programu. No dobrze, w takim razie poprzez App Center usunąłem problem i ponownie go zainstalowałem. Jednak program po instalacji nie otwiera...- spietrza
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 11
-
K
Pomoc Pyload problem z pluginem uploaded.to
pyLoad juz dziala. W logach pojawila sie nowa wersja uploaded.to i konto sie aktywowalo. Jestem jednak bardziej przyzwyczajony do jdownloadera i bylo by fajnie jak by sie jego udalo odpalic na qnapku. Bede wiec pisal w temacie o jD- kowalmisiek
- Post #7
-
M
Pytasz o pyload czy jdownloader ? Bo jeśli o to drugie to nie jest o tym temat. Czy plugin został aktywowany i co pokazuje log po uruchomieniu ? Wysłane przez Tapatalk- mariuszsal
- Post #6
-
M
Nie widzę aby był aktywowany ten plugin Activated plugins: CaptchaTrader, ClickAndLoad, ExternalScripts, ExtractArchive, UpdateManager BTW Pyload jest świeżo zainstalowany bo co chwilę podaje info o aktualizacji. Dopóki tego nie zrobi do końca - tj nie zamknie się w kwestii update i próśb o...- mariuszsal
- Post #4
-
K
...76.94 GiB 12 20.04.2011 12:14:30 INFO Starting builtin webserver: 0.0.0.0:8100 13 20.04.2011 12:14:32 INFO No Updates for pyLoad 14 20.04.2011 12:14:34 INFO New version of account|RapidshareCom.py : 0.20 15 20.04.2011 12:14:38 INFO New version of...- kowalmisiek
- Post #3
-
M
Poproszę log z zakładki w pyload. Wysłane przez Tapatalk- mariuszsal
- Post #2
-
K
...linki to pobiera mi od razu pliczki po 13kb i od razu zakancza pobieranie. W skrocie nic nie sciaga. Na forum znalazlem alternatywe w postaci pyLoad ale znowu on nie rozpoznaje mojego konta. Na komputerze w jdownloader konto dziala bez problemow wiec konto jest ok. Macie jakis pomysl co z tym...- kowalmisiek
- Temat
- ts-451
- Odpowiedzi: 7
-
M
Dyskusja pyload i konto premium
Nie ten sam :) Kolega wyżej chce pobierać pliki z serwerów premium przy pomocy Download Station który nie posiada takiej funkcji. Ty używasz pyload. Już było kilka tematów w sprawie jego pluginów: Rozwiązany - Pyload problem z pluginem NetloadIn Rozwiązany - Pyload problem z pluginem Rapideo...- mariuszsal
- Post #2
-
K
Dyskusja pyload i konto premium
Panowie mam ten sam klopot. Download station nie chce z mojego konta uploaded.to pobierac plikow a w pyLoad nie chce mi konta premium zarejestrowac. Jest jakis sposob na ten problem?- kowalmisiek
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 1
-
Qnap Ts-212 czy może coś 4 dyskowego budżetowego?
...z torrentów tylko ze znanych hostingów i zawsze korzystałem jD. Z chęcią bym się dowiedział co jest lepsze do catshera itp. Już znalazłem pyLoad. Znalazłem jeszcze coś takiego jak Asustor AS-202T z Intelem Atom 1,2 za ok 850zł czy może być dużo lepszy od Qnapa 212P, którego można kupić w...- DanPlut
- Post #17
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.
pyLoad dostępny w App Center. JDownloader tylko na wyższych modelach na takiej platformie jak Windows działa - Intel x86.- Silas Mariusz
- Post #2