1. spietrza

Dyskusja Pyload zamiast premium to standard

Masz ustawione konto? Masz aktywny plugin? Uruchom PyLoad i daj loga. Jabadabadu
  2. M

Pisz do autorów tej aplikacji i plugina. O pyload było tu już dużo pytań. Jeśli nie działa to znaczy ze po aktualizacji twórcy coś spieprzyli, więc albo poczekasz aż naprawią albo zainterweniujesz.
  3. Maverick23

Witam, Mam problem od kilku dni z pyload. Działam na pluginie rapideo. Mam konto premium, a ostatnio żąda abym wpisał captcha mimio że podałem dane do premium. Robiłem restart ale nic nie pomaga i ściąga pliki bardzo wolno.
  4. spietrza

Dyskusja PyLoad i znowu problem

Zapomniałem o kill-u. Ubiłem pythona i ponownie włączyłem PyLoad. Dalej brak interfejsu, ja piernicze. Zacząłem się irytować. Dobra znalazłem konfigurację w ścieżce /root/.pyload/data Puściłem skrypt konfiguracji podstawowej aby sprawdzić czy to jest bieżący plik dla PyLoad. python2.5...
  5. spietrza

...mam zainstalowanego pythona z AppCenter. Mam z linii poleceń i nie mogę go wyłączyć. Dobrze wchodzę w konfigurację /etc/config/qpkg.conf jest pyload ale jestem w szoku dlaczego Port jest 8100. To jest port z mojej poprzedniej konfiguracji. Kurde gdzieś jakieś śmieci po odinstalowaniu...
  6. M

Off pyload, off python i ponownie ON w odwrotnej kolejności. U mnie działa :-) 17.04.2015 09:11:47 INFO Starting pyLoad 0.4.9 136 17.04.2015 09:11:47 INFO Using home directory: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/data 137 17.04.2015 09:11:50 INFO Activated plugins: ClickAndLoad, ExternalScripts...
  7. spietrza

...na co dzień chce korzystać z serwisu nopremium ale nic ciekawego nie znalazłem jako alternatywa. JDownloader był przez chwilę ale nie obsługuję kilku użytkowników dla webservicu. Może masz jaką ciekawą alternatywę jak korzystać z serwisu i przy tym nie mieć problemu tak jak to jest z pyload??
  8. M

Mariusz, ścieżka tego programu jest taka jaką podałeś - tj /.qpkg/pyload Problemem jest sama apka i jej autoupdate które co chwilę potrafi ją wysypać.
  9. spietrza

...program i sprawdziłem ponownie katalogi. /share/CACHEDEV1_Data/.qpkg jak i /optware jak i /share/HDA_DATA/.qpkg nie ma w nich katalogu pyload ani pyload_config. Sprawdzone katalogi: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Optware /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Optware/share
  10. spietrza

Witam po ostatnim problemie autora dotyczące powtarzania się plików hooks dostałem info że problem tymczasowo jest rozwiązany poprzez ponowną instalacją programu. No dobrze, w takim razie poprzez App Center usunąłem problem i ponownie go zainstalowałem. Jednak program po instalacji nie otwiera...
  11. K

Pomoc Pyload problem z pluginem uploaded.to

pyLoad juz dziala. W logach pojawila sie nowa wersja uploaded.to i konto sie aktywowalo. Jestem jednak bardziej przyzwyczajony do jdownloadera i bylo by fajnie jak by sie jego udalo odpalic na qnapku. Bede wiec pisal w temacie o jD
  12. M

Pytasz o pyload czy jdownloader ? Bo jeśli o to drugie to nie jest o tym temat. Czy plugin został aktywowany i co pokazuje log po uruchomieniu ? Wysłane przez Tapatalk
  13. M

Nie widzę aby był aktywowany ten plugin Activated plugins: CaptchaTrader, ClickAndLoad, ExternalScripts, ExtractArchive, UpdateManager BTW Pyload jest świeżo zainstalowany bo co chwilę podaje info o aktualizacji. Dopóki tego nie zrobi do końca - tj nie zamknie się w kwestii update i próśb o...
  14. K

...76.94 GiB 12 20.04.2011 12:14:30 INFO Starting builtin webserver: 0.0.0.0:8100 13 20.04.2011 12:14:32 INFO No Updates for pyLoad 14 20.04.2011 12:14:34 INFO New version of account|RapidshareCom.py : 0.20 15 20.04.2011 12:14:38 INFO New version of...
  15. M

Poproszę log z zakładki w pyload. Wysłane przez Tapatalk
  16. K

...linki to pobiera mi od razu pliczki po 13kb i od razu zakancza pobieranie. W skrocie nic nie sciaga. Na forum znalazlem alternatywe w postaci pyLoad ale znowu on nie rozpoznaje mojego konta. Na komputerze w jdownloader konto dziala bez problemow wiec konto jest ok. Macie jakis pomysl co z tym...
  17. M

Dyskusja pyload i konto premium

Nie ten sam :) Kolega wyżej chce pobierać pliki z serwerów premium przy pomocy Download Station który nie posiada takiej funkcji. Ty używasz pyload. Już było kilka tematów w sprawie jego pluginów: Rozwiązany - Pyload problem z pluginem NetloadIn Rozwiązany - Pyload problem z pluginem Rapideo...
  18. K

Dyskusja pyload i konto premium

Panowie mam ten sam klopot. Download station nie chce z mojego konta uploaded.to pobierac plikow a w pyLoad nie chce mi konta premium zarejestrowac. Jest jakis sposob na ten problem?
  19. DanPlut

Qnap Ts-212 czy może coś 4 dyskowego budżetowego?

...z torrentów tylko ze znanych hostingów i zawsze korzystałem jD. Z chęcią bym się dowiedział co jest lepsze do catshera itp. Już znalazłem pyLoad. Znalazłem jeszcze coś takiego jak Asustor AS-202T z Intelem Atom 1,2 za ok 850zł czy może być dużo lepszy od Qnapa 212P, którego można kupić w...
  20. Silas Mariusz

Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.

pyLoad dostępny w App Center. JDownloader tylko na wyższych modelach na takiej platformie jak Windows działa - Intel x86.